Ολυμπιακός: Πως άλλαξε το κλίμα ο Ζοσέ Σα

Η εμφάνιση στο "Emirates", η κλήση στην εθνική Πορτογαλίας και η στήριξη των οργανωμένων είναι σημάδια ανάκαμψης.

Ο Ζοσέ Σα είναι ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ο οποίος έχει δεχτεί στη σφοδρότερη κριτική το τελευταίο διάστημα για το γεγονός πως οι “ερυθρόλευκοι” δέχονται ευκολότερα γκολ σε σχέση με την περασμένη σεζόν. Μάλιστα η αδυναμία των “ερυθρόλευκων” να ανταπεξέλθουν στις στατικές φάσεις έβαλαν στο στόχαστρο τον 28χρονο τερματοφύλακα. Βέβαια πρέπει να σημειωθεί πως η άμυνα του Ολυμπιακού βρίσκεται σε μια διαδικασία ανανέωσης και αλλαγής προσώπων, οπότε είναι λογικό να υπάρχει περισσότερη αστάθεια σε σχέση με την περασμένη σεζόν. 

Η διατήρηση ανέπαφης της εστίας για τον Ζοσέ Σα στο ματς με την Άρσεναλ, είναι το πρώτο μήνυμα για αλλαγή του κλίματος γύρω από το όνομα του. Στο συγκεκριμένο ματς είχε καθοριστικές επεμβάσεις, αλλά και εύστοχες τοποθετήσεις που δυσκόλεψαν την τελική προσπάθεια των παικτών της Άρσεναλ. Ο Πορτογάλος ο οποίος προσπαθεί να ξαναβρεί την ψυχολογία του έχει την έμπρακτη στήριξη του Πέδρο Μαρτίνς και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό για το υπόλοιπο της σεζόν. Ας μην ξεχνάμε πως ο Πορτογάλος τεχνικός δεν αποκαθήλωσε τον συμπατριώτη του από το νο1 του Ολυμπιακού στο ματς με την ΑΕΛ, όπως πολλοί περίμεναν. Αυτό έκανε τον Σα να νιώσει δυνατός κάτω από τα “ερυθρόλευκα” γκολπόστ, ενισχύοντας την ψυχολογία του. Για έναν τερματοφύλακα αυτό είναι το Α και το Ω. 

Στη συνέχεια ήρθε η κλήση στην εθνική Πορτογαλίας για τον Ζοσέ Σα, έστω και από το “παράθυρο” του τραυματισμού του Ρουί Πατρίσιο. Η αλλαγή παραστάσεων και το ταξίδι στην πατρίδα του, είναι δεδομένο πως θα ευνοήσει τον Σα. Ο Φερνάντο Σάντος καλεί τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού συνεχώς τα τελευταία 2 χρόνια, αλλά αυτή τη φορά δεν το έκανε και αυτό στοίχισε στον παίκτη των Πειραιωτών. Έστω και με αυτόν τον τρόπο, ο Σα θα βρεθεί μαζί με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα και μετράει πιθανότητες για μια συμμετοχή με τους Ίβηρες. Όλα αυτά προς όφελος του Ολυμπιακού, εν όψει του κρίσιμου τέλους της σεζόν, που πρόκειται να αφήσει γεύση σε όλους στον σύλλογο. 

Μόνο τυχαία δεν ήταν η αναφορά των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού στον Ζοσέ Σα κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους το απόγευμα του Σαββάτου. Έχοντας απόλυτη αίσθηση του κλίματος, αλλά και της αξίας του Πορτογάλου, έκαναν φανερή τη στήριξη τους προς τον τερματοφύλακα της ομάδας, χαρίζοντας του ακόμα μεγαλύτερη τόνωση.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.