ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Μπλάνκο ο αρχισκόρερ! (vid)

Ο Ίσμαελ Μπλάνκο ανήκει στο κλειστό κλαμπ των πρώτων σκόρερ των συγκεκριμένων αναμετρήσεων με τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ, τους Σαράφη, Γκουερίνο και Χρήστο Δημόπουλο. Δείτε τα τέσσερα γκολ του στην Τούμπα.

Ο Ίσμαελ Μπλάνκο ανέπτυξε μια ιδιαίτερη σχέση με τα δίχτυα της Τούμπας από το 2007 ως το 2010 όταν και πέτυχε τέσσερα γκολ σε τέσσερα συνεχόμενα εκτός έδρας ντέρμπι της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ. Αποτελεί τον πρώτο σκόρερ της Ένωσης στο συγκεκριμένο γήπεδο, ενώ κανείς παίκτης των δύο ομάδων δεν έχει πάνω από τέσσερα γκολ.

Για του λόγου το αληθές, οι Σαράφης, Γκουερίνο και Χρήστος Δημόπουλος έχουν επίσης από τέσσερα γκολ. Αυτό που έκανε όμως ο Αργεντινός επιθετικός να σκοράρει σε τέσσερις συνεχόμενες επισκέψεις στη Θεσσαλονίκη είναι ένα επίτευγμα απλησίαστο.

Σκόραρε αρχικά στο ματς της σεζόν 2007-08 όταν η ΑΕΚ πέτυχε τη μεγαλύτερη μέχρι και σήμερα νίκη της ιστορίας της στην έδρα του ΠΑΟΚ με σκορ 4-0. Συνέχισε στις 14 Σεπτεμβρίου του 2008 στην αρχή του επόμενου πρωταθλήματος χαρίζοντας έναν βαθμό στην ομάδα του.

Ακολούθησαν δύο νίκες με 1-0, χάρη σε δικά του γκολ. Αρχικά στις 17 Μαίου του 2009 στα playoff εκείνης της σεζόν και εν συνεχεία στις 21 Μαρτίου του 2010 όταν η Ένωση επικράτησε και πάλι με το ελάχιστο σκορ στην Τούμπα. Αξεπέραστος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.