Αμπ. Φερέιρα: “Δεν είμαι ο Λουτσέσκου” (pic)

Ο Πορτογάλος τεχνικός, σε συνέντευξή του στη Βραζιλία, αποπειράθηκε να εξηγήσει τους λόγους για την πορεία του με τον ΠΑΟΚ

Η πορεία του Αμπέλ Φερέιρα με την Παλμέιρας εξελίχθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ κατέκτησε το Copa Libertadores, το Copa do Brasil και τον τίτλο του καλύτερου προπονητή στη Βραζιλία για τη φετινή σεζόν. 

Όπως ήταν λογικό ο 42χρονος Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ κι όχι μόνον, λόγω της επιτυχίας του. Στην πλέον πρόσφατη που έδωσε, συγκεκριμένα στο “globoesporte.globo.com“, ο κ. Φερέιρα ρωτήθηκε και για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ και τα δεδομένα που κλήθηκε να διαχειριστεί στην ομάδα του “Δικεφάλου” απαντώντας ως εξής: “Δε μπορώ να διδάξω κάτι που δεν ξέρω. Εγώ δεν είμαι ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μη μου ζητάτε να σας διδάξω κάτι που δε γνωρίζω. Δεν είναι δυνατόν να σκοράρεις παίζοντας μόνο με σκοπιμότητα. Υπάρχουν τα γκολ από αντεπίθεση, πρέπει να επιτεθούμε για να πάρουμε τη μπάλα, να ψάξουμε το γκολ, από ένα τέτοιο κλέψιμο“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.