Έλα κι εσύ στα Πουλέν LIVE για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ!

Συμπλήρωσε τη φόρμα φόρμα και μπες κι εσύ στην "Κερκίδα Novasports" για να σχολιάσεις το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ LIVE μαζί με τον Αποστόλη, τη Μαρία και τον Βασίλη την Κυριακή στις 19:25!

Με τα playoff προ των πυλών “Τα Πουλέν” σε καλούν να γίνεις μέρος τους. Μπες κι εσύ στην “Κερκίδα Novasports” για να δεις παρέα με τον Αποστόλη Λάμπο, τη Μαρία Ζαφειράτου και τον Βασίλη Μπακάλη τον αγώνα της αγαπημένης σου ομάδας και να σχολιάσεις παρέα με άλλους φιλάθλους το ντέρμπι της αγωνιστικής. 

Αυτή την εβδομάδα “Τα Πουλέν” θα είναι LIVE με τον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ την Κυριακή στις 19:30 στην Τούμπα. Αν θέλεις να πεις κι εσύ τη γνώμη σου για το παιχνίδι και να περάσεις όμορφα την ώρα του ντέρμπι, τότε δεν έχεις παρά να συμπληρώσεις τη φόρμα και να μπεις στη λίστα για να είσαι μέσαι στην “Κερκίδα Novasports”.

 

Φυσικά η συμμετοχή σου θα παραμείνει ενεργή και για τα επόμενα παιχνίδια σε περίπτωση που δεν κληρωθείς για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Μία αίτηση είναι αρκετή για να γίνεις κι εσύ μέρος της πιο ποδοσφαιρικής παρέας! 

Αν είσαι φίλαθλος του ΠΑΟΚ ή της ΑΕΚ συμπλήρωσε την αίτηση για το ντέρμπι της Κυριακής και για τα επόμενα ματς των playoff. Αν είσαι φίλαθλος του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του Άρη ή άλλης ομάδας τότε συμπλήρωσε την αίτηση για τα επόμενα ντέρμπι των playoff.

Συμπλήρωσε την αίτηση στο παρόν link!

Η εκπομπή μεταδίδεται LIVE στις 19:25 και μέχρι τη λήξη του ντέρμπι στο κανάλι του novasports.gr στο youtube, στη σελίδα του novasports.gr στο facebook, στο Web TV του novasports.gr και μαγνητοσκοπημένα στo Novasports 2HD της συνδρομητικής πλατφόρμας της NOVA.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.