Οι σέντερ φορ του Αρη για τα play off

Ο Δημήτρης Μάνος, ο Κώστας Μήτρογλου και ο Ντάνιελ Μαντσίνι είναι οι παίκτες που χρησιμοποιεί ο Ακης Μάντζιος στην κορυφή της επίθεσης-Τι έχουν κάνει μέχρι τώρα

Η σεζόν για τον Άρη άρχισε με τον σχεδιασμό να έχει τον Κριστιάν Λόπεθ ως βασικό. Ο Ισπανός επιθετικός πάντως ήταν βασικός μόνο μέχρι τις 17 Οκτωβρίου και μέχρι το παιχνίδι Αρης-Απόλλων Σμύρνης 1-0 που είχε γίνει στους “Ζωσιμάδες”. 

Ο Λόπεθ στη συνέχεια έχασε τη θέση του, ο Δημήτρης Μάνος μπήκε στο αρχικό σχήμα και κάπως έτσι ήρθε και ο δανεισμός του Ισπανού στην Καρταχένα από τον Ιανουάριο και μετά. 

Στη διάρκεια της σεζόν φάνηκε πολύ γρήγορα ότι ο Άρης θα κινηθεί, μετεγγραφικά, για την απόκτηση ενός επιθετικού, την περίοδο του Ιανουαρίου.

Όπως και έγινε με τον Κώστα Μήτρογλου.

Ο Μήτρογλου θέλει με τον χρόνο να βρει τον ρυθμό του με τον Ακη Μάντζιο να χρησιμοποιεί στην κορυφή της επίθεσης και τον Ντάνιελ Μαντσίνι

Απομένει ένα παιχνίδι, Άρης-ΟΦΗ, για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος. Ακολουθεί η καταγραφή στοιχείων για τους τρεις επιθετικούς. 

Με Μάνο 13 φορές 

Ο Μάνος έπαιξε σε 13 παιχνίδια ως βασικός στο Πρωτάθλημα. Εχει 4 γκολ, 2 ασίστ και δύο κερδισμένα πέναλτι. Στη σεζόν συνολικά έχει 5 γκολ και τρεις ασίστ.

Είναι αξιοσημείωτο το ότι από την έλευση Μήτρογλου και μετά έχει πετύχει τα 3 γκολ, από τα 5 που έχει στη σεζόν.

Επίσης σε αυτό το διάστημα έχει δώσει και όλες του τις ασίστ, στα παιχνίδια του Άρη με: Αστέρα Τρίπολης (για το Κύπελλο) ΑΕΚ και Ατρόμητο. 

Ο Ακης Μάντζιος αναφέρθηκε στον Μάνο στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα των καναλιών Novasports.

Μεταξύ άλλων, είπε: “Μας κάνει χαρούμενους η εικόνα του. Οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής μέσω του ανταγωνισμού βελτιώνεται και βοηθάει την ομάδα”.

Ο φορ Μαντσίνι 

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι κυρίως παίζει στην τριάδα των επιθετικών του Άρη, πίσω από τον σέντερ φορ. Έχει όμως και 5 παιχνίδια στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Ακης Μάντζιος από τις 23 Ιανουαρίου και μετά, τον χρησιμοποίησε τέσσερις φορές ως επιθετικό. Στα παιχνίδια: 

Απόλλων Σμύρνης-Αρης 0-1
Αρης-ΑΕΛ 1-0
ΑΕΚ-Αρης 0-2
ΠΑΟΚ-Αρης 2-2

Ο Μαντσίνι έπαιξε ως επιθετικός και στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος, στο Άρης-Λαμία 3-1, στο 4-3-3 του τότε προπονητή του Άρη, Μίχαελ Ενινγκ. 

Ο Μαντσίνι στη σεζόν μέχρι τώρα έχει πετύχει δύο γκολ και έχει τρεις ασίστ. Στο Πρωτάθλημα έχει κερδίσει ένα πέναλτι. 

Ο Μήτρογλου 

Ο Μήτρογλου έχει παίξει μέχρι τώρα σε πέντε παιχνίδια για τον Άρη. Μπήκε ως αλλαγή με Αστέρα Τρίπολης, Ολυμπιακό (για το Κύπελλο), Παναιτωλικό και Ολυμπιακό.

Ήταν βασικός στο παιχνίδι του Άρη με τον Ατρόμητο και τη θέση του στο 64’ πήρε ο Μάνος. Ανεβάζει τα λεπτά συμμετοχής για να φτάσει στον ρυθμό που θέλει. 

Πέτυχε ένα γκολ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έχοντας πια σκοράρει εναντίον 22 ομάδων από αυτές που έχει αντιμετωπίσει στο ελληνικό Πρωτάθλημα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.