Ντεζαβού τραυματισμών για Σεμέδο και Ολυμπιακό

Τα σενάρια που συμπίπτουν και ο Σεμέδο ο οποίος έχει επιστρέψει ξανά σε χρόνο ρεκόρ.

Ο Ολυμπιακός πέρασε με δυσκολία από το Πανθεσσαλικό με αντίπαλο τον Βόλο επικρατώντας 1-2 με γκολ των Φορτούνη και Εμβιλά. Ο είχε ισοφαρίσει για τους Βολιώτες με κεφαλιά μέσα από την περιοχή, με τον Ολυμπιακό του Μαρτίνς να δέχεται το 10ο γκολ του από στατική φάση στα 13 τελευταία! Πολλά πρέπει ν’ αλλάξουν άμεσα στον συγκεκριμένο τομέα.

Το τρίποντο είναι η καλή είδηση της ημέρας, ωστόσο ο τραυματισμός του Ρούμπεν Σεμέδο στο γόνατο προσθέτει ένα σημαντικό βάρος στον Πέδρο Μαρτίνς, καθώς για μια σειρά συνεχόμενων και απαιτητικών ματς θα μείνει με δύο στόπερ, τον Μπα και τον Σωκράτη. Μάλιστα ο Παπασταθόπουλος βρίσκεται σε φάση προσαρμογής και αναρρώνει μετά αγωνιστικών υποχρεώσεων από τον τραυματισμό του στον ώμο.

Στο ίδιο γήπεδο ο Ολυμπιακός την περασμένη σεζόν είχε χάσει κατά τη διάρκεια του ματς με τον Βόλο (0-0) τους Μπρούνο και Σουντανί. Μάλιστα για τον Βραζιλιάνο ήταν η αρχή του τέλους της θητείας του στους Πειραιώτες, καθώς δεν κατάφερε ξανά να κερδίσει την προσοχή του Μαρτίνς σε ό,τι αφορά τη φυσική του θέση στο γήπεδο. Κλείνει αυτή η μικρή παρένθεση και πάμε στη μεγάλη εικόνα που έχει να κάνει με την απουσία του Σεμέδο από τα ματς με την Άρσεναλ για τους “16” του Europa League.

Η ρήξη στον έσω πλάγιο σύνδεσμό θα αφήσει τον Πορτογάλο αμυντικό εκτός των ματς με τους Λονδρέζους, ωστόσο ο ίδιος έχει δείξει στο παρελθόν πως η αγωνιστική του δίψα υπερισχύει των δυσκολιών. Στις 27 Αυγούστου του 2019 είχε τραυματιστεί στο γόνατο στο ματς απέναντι στην Κράσνονταρ για τα προκριματικά του Champions League, όμως σε χρόνο ρεκόρ επέστρεψε στη δράση. Όσο περνάει από το χέρι και την προσωπική δουλειά κανείς δεν φοβάται τον Σεμέδο. 

Από την άλλη ο Ολυμπιακός έχει πάρει μια μεγάλη πρόκριση στο Europa League χωρίς τον Πορτογάλο αμυντικό. Πέρυσι κόντρα στην Άρσεναλ στο Λονδίνο, ο Σεμέδο δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής λόγω τιμωρίας και στο ιστορικό διπλό έπαιξαν στο κέντρο της άμυνας οι Μπα και Σισέ. Με το ίδιο ντουέτο ο Ολυμπιακός πάλεψε επί ίσοις όροις απέναντι στη Γουλβς λόγω νέας τιμωρίας του Σεμέδο στη φάση των «16». Με λίγα λόγια ο Ολυμπιακός χρειάζεται τον Σεμέδο, αλλά δεν έχει να φοβάται από την απουσία του σε διάστημα δύο 90λεπτων. Ο Σωκράτης και ο Μπα μπορούν να φέρουν εις πέρας την αποστολή με μεγάλη επιτυχία.  
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.