Ολιβέιρα: “Όνειρο να παίξω ξανά στην Εθνική Πορτογαλίας”

Το όνειρό του να επιστρέψει στην εθνική Πορτογαλίας αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ο Νέλσον Ολιβέιρα σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι SIC της Πορτογαλίας.

Το όνειρό του να επιστρέψει στην εθνική Πορτογαλίας αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ο Νέλσον Ολιβέιρα σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι SIC της Πορτογαλίας.

Ο διεθνής άσος της AEK μίλησε επίσης για το πέρασμα του από την Μπενφίκα και τα μεγάλα αστέρια που βρίσκονταν μπροστά του όπως ο Σαβιόλα και ο Καρντόσο, που δεν του επέτρεπαν να κάνει ως νεαρός τότε παίκτης το μεγάλο άλμα στην ομάδα της Λισαβόνας.

Ο Ολιβέιρα αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για τον τεχνικό της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ρούμπεν Αμορίμ ο οποίος έχει φέρει τα «λιοντάρια» στην πρώτη θέση της Πορτογαλίας, ενώ ευχήθηκε πρόκριση στην αγαπημένη του Μπενφίκα κόντρα στην Άρσεναλ στον αγώνα του Καραϊσκάκη.

Ο Ολιβέιρα μεταξύ άλλων δήλωσε: 

«Προφανώς έχω όνειρο να ξαναπαίξω στην εθνική Πορτογαλίας αλλά αυτό δεν είναι κάτι το απλό. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και εγώ θα πρέπει να παίζω και να σκοράρω ώστε να πείσω την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας ότι έχω θέση στην αποστολή. Πρέπει να δουλέψω πολύ για να τα καταφέρω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.