ΑΕΛ – Λαμία  0-1 : Την νίκησε και την… βύθισε

Η Λαμία με άλλη μια εξαιρετική αμυντικά εμφάνιση πήρε σπουδαίο τρίποντο στην Λάρισα με 1-0. Η ΑΕΛ πλέον έχει απόσταση οκτώ βαθμών από την σωτηρία και επτά από το μπαράζ για την παραμονή. 

Η σκακιέρα… 

Η ΑΕΛ του Τζανλούκα Φέστα άρχισε το ματς με το σχήμα που χρησιμοποίησε στο ματς με τον Ατρόμητο (…1-1 εκτός έδρας) και με τρία νέα πρόσωπα. Εκτός ενδεκάδας οι Μακσιμένκο, Γιακιμόφσκι, Νικολιάς και μέσα οι Μιχαήλ, Καρανίκας, Μουκαντζό.

Η Λαμία έριξε στην μάχη τους βασικούς. Από την ενδεκάδα που επαιξε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο βασικό σχήμα βρέθηκε μόνο ο Μπα όλοι οι άλλοι επέστρεψαν στο βασικό σχήμα. 

Έδειξε γιατί δεν έχει εντός έδρας νίκη

Η ΑΕΛ είναι η μοναδική ομάδα χωρίς εντός έδρας νίκη φέτος ενώ έχει και την χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα σε εντός έδρας παιχνίδια. Στο γήπεδο της δε, δεν έχει σκοράρει φέτος στο πρώτο ημίχρονο.

Τα πρώτα σαράντα-πέντε λεπτά ήταν μια απόδειξη γιατί συμβαίνει αυτό. Ασύνδετη, κακή με την μπάλα στα πόδια και φυσικά ακίνδυνη. Η Λαμία δεν έκανε κάτι εντυπωσιακό. Ήταν πιο προσεκτική αμυντικά και σίγουρα καλύτερη με την μπάλα στα πόδια. 

Η ΑΕΛ κατάφερε να δεχτεί γκολ από σέντρα που βγήκε από αριστερά μετά από πλάγιο των φιλοξενούμενων. Μια στημένη άμυνα στην περιοχή έχασε τον Αραμπούλι (41′) ο οποίος έδωσε το προβάδισμα στην Λαμία με το 10ο γκολ της καριέρας του στην Superleague. 

Δίκαια μπροστά στο ημίχρονο οι παίκτες του Γρηγορίου. 

Πολυ λίγο… πολύ αργά…

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με σπουδαία ευκαιρία για την Λαμία και τον Αραμπούλι, από την μικρή περιοχή, μόνο απέναντι στον Νάγκι να μην μπορεί να σκοράρει. 

Η ΑΕΛ έκανε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με τον Μουκαντζό στο 54ο λεπτό, με πλάτη στην εστία γύρισε και έστειλε την μπάλα άουτ από το ύψος της μικρής περιοχής υπό πίεση.

Δεύτερη καλή στιγμή με το μακρινό σουτ του Χουσίνο που απέκρουσε ο Επασί σε κόρνερ ενώ και ο Νάγκι έκανε σπουδαία επέμβαση σε σουτ του Μπεχαράνο στο 78ο λεπτό. 

Η Λαμία πρόσεξε ακόμη περισσότερο την άμυνά της στο φινάλε. Οι γηπεδούχοι έριξαν στο γήπεδο όποιο επιθετικό όπλο είχαν αλλά δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν μεγάλο πρόβλημα στην Λαμία. 

ΑΕΛ (3/4/1/2) : Νάγκι – Ζίζιτς, Χουσίνο, Μιχαήλ – Γκράουρ, Κολομπίνο (89′ Σπαρβ), Στίφλερ (63′ Ντουρμισάι), Καρανίκας (46′ Νικολιάς) – Μπεν Χατίρα – Ακούνια, Μουκαντζό 

Λαμια (4/2/3/1) : Επασί – Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ – Μπεχαράνο, Τζανδάρης – Ντέλετιτς (88′ Μπιάρνασον), Καραμάνος (88′ Τζέιμς), Μπα (69′ Γκαζαριάν) – Αραμπούλι 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.