Ολυμπιακός: Δεν προλαβαίνει ούτε να… σοκαριστεί!

Οι άμεσες αγωνιστικές υποχρεώσεις των Πειραιωτών δεν επιτρέπουν εφησυχασμό ή απώλεια του στόχου της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις χθεσινές δηλώσεις του στα κανάλια novasports ήταν ξεκάθαρος σχετικά με τη διαχείριση της τριπλής κακοδαιμονίας των τραυματισμών Μπρούμα, Σωκράτη και Βρουσάι, αλλά και της ισοπαλίας του Ολυμπιακού με τον Άρη. Ο Πορτογάλος τεχνικός είπε: “Δεν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι σήμερα. Ξέρω πως αυτό συνέβη για διάφορους λόγους, ξέρω τι έχει συμβεί. Είμαστε μεγάλη ομάδα και θα επανέλθουμε γιατί έχουμε πολλά και σημαντικά πράγματα να διεκδικήσουμε”.

Είναι ξεκάθαρο πως ο Μαρτίνς έχει παράπονα από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του απέναντι στον Άρη, ωστόσο δεν θέλησε να βγάλει γκρίνια προς τα έξω μετά το τέλος του ματς. Ο Πορτογάλος είναι μετρ της διαχείρισης κρίσεων και το απέδειξε αυτό την περασμένη σεζόν, όταν βρισκόταν υπό κρίση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το αποκορύφωμα ήταν η πρόκριση επί της Άρσεναλ στους “32” του Europa League, όταν και κατάφερε να ανατρέψει για τα καλά το κλίμα. Κάτι ανάλογο καλείται να κάνει τώρα, βέβαια σε πολύ μικρότερο βαθμό. Ο Ολυμπιακός είναι το απόλυτο αφεντικό στη Super League και εκτός απροόπτου θα μπει με διψήφια διαφορά στα πλέι οφ. Έχει κερδίσει 4-2 την Αϊντχόφεν στο πρώτο σκέλος της μονομαχίας για τη φάση των “32” του Europa League και την Πέμπτη έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση.

Το χθεσινό ματς είναι μια ευκαιρία για να… σκληρύνουν οι “ερυθρόλευκοι” πριν τη ρεβάνς με τους Ολλανδούς. Τα περιθώρια ούτως ή άλλως είναι ελάχιστα και στην πραγματικότητα δεν υπάρχει διαθέσιμο χρονικό διάστημα ούτε να σοκαριστούν για τις χθεσινές ατυχίες. Ο Μαρτίνς πρέπει άμεσα να καταστρώσει τα πλάνα του με βάση τις διαθέσιμες επιλογές του ρόστερ. Είναι αρκετές και ποιοτικές. Μετά το ματς με την Αϊντχόφεν ας μην ξεχνάμε πως ακολουθούν τα παιχνίδια με Βόλο (01/03, 19.30, NS1HD) για την 24η αγωνιστική της Super League και Άρη (04/03, 20.00) για την προημιτελική φάση του κυπέλλου. 

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.