Ολυμπιακός: Ο Χασάν που… δεν θα έπαιζε ξανά ποδόσφαιρο

Ο Αχμέντ Χασάν πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας του σε συλλογικό επίπεδο, παρά τις δυσκολίες που συνάντησε.

Η μέρα φαινομενικά ανήκει στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2022, ωστόσο τα κατορθώματα του Αχμέντ Χασάν στον χθεσινό προημιτελικό κυπέλλου με τον Άρη (2-1), κλέβουν τη… δόξα απ΄τον Μαροκινό.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ – Τα γκολ της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Άρης!

Ο Ολυμπιακός και κυρίως ο Πέδρο Μαρτίνς έδρασαν με υπομονή και σύνεση στο θέμα του φορ, κατά την περασμένη μεταγραφική περίοδο. Αν και ο Χασάν βρισκόταν στα pits λόγω των επιπλοκών του κορωνοϊού, επέλεξαν να μην προχωρήσουν σε απόκτηση άλλου φορ, αλλά να προχωρήσουν με το υπάρχον ρόστερ.

Ο Αιγύπτιος βρισκόταν μπροστά σε ένα πολύχρωμο φάσμα απόψεων σχετικά με την κατάσταση του, ωστόσο με τη βοήθεια του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού επέστρεψε στην αγωνιστική δράση με ταχύτητα και ασφάλεια. Ο Χασάν βρέθηκε μπροστά στο σενάριο του πρόωρου τέλους της καριέρας του εξαιτίας του κορωνοϊού. Παρ’ όλα αυτά επέστερψε και δε θυμίζει παίκτη που πέρασε τέτοια σωματική και πνευματική καταπόνηση. 

Ο Χασάν έγινε χθες ο πρώτος παίκτης του ρόστερ του Ολυμπιακού, ο οποίος σκόραρε φέτος και στις τρεις ενεργές διοργανώσεις, ενώ έφτασε τα δέκα γκολ στη σεζόν. Παράλληλα έγραψε ιστορία καθώς σε 70 ματς με τον Ολυμπιακό έχει σημειώσει 33 γκολ, τα περισσότερα που έχει πετύχει σε συλλογικό επίπεδο. Με την Ρίο Άβε σκόραρε 32 γκολ σε 98 ματς, ενώ με την Μπράγκα μετράει 25 γκολ σε 108 ματς. 

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής με δέκα γκολ φέτος και μια σειρά αγωνιστικών υποχρεώσεων μπροστά του, έχει τη δυνατότητα να καταρρίψει το προσωπικό του ρεκόρ με τα “ερυθρόλευκα” που βρίσκεται στα 15 γκολ από τη σεζόν 2018-2019. Να θυμίσουμε πως αυτό είναι και το ρεκόρ καριέρας του, καθώς έχει σκοράρει ακόμα μια φορά 15 γκολ, τη σεζόν 2015-2016 με τη φανέλα της Μπράγκα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.