Ολυμπιακός: Πιθανότερη η παραμονή του Κάιπερς στο ρόστερ

Ο Ούγκο Κάιπερς έφτασε μια ανάσα απ' τον δανεισμό, αλλά όλα δείχνουν πως θα παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού.

Ο Ούγκο Κάιπερς μετά από τέσσερις συμμετοχές με τον Ολυμπιακό και μόλις ένα γκολ, δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τον Πέδρο Μαρτίνς, ως η πρώτη εναλλακτική επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς πίσω απ’ τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. 0 23χρονος Βέλγος επιθετικός έχει να βρεθεί στην 20αδα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα από τις 20 Δεκεμβρίου, όταν και αγωνίστηκε για δέκα λεπτά απέναντι στην ΑΕΛ. Από εκεί και πέρα έπαιξε με αντίπαλο τον Παναιτωλικό για τη φάση των 16 του κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και πάλι ο Μαρτίνς του έδωσε μόλις 17 λεπτά συμμετοχής. 

Για τον Κάιπερς έχουν ενδιαφερθεί τόσο η Σταντάρ Λιέγης, όσο και η Σπόρτινγκ Χιχόν, ωστόσο καμία από τις παραπάνω περιπτώσεις δεν προχώρησε. Αν και η Σταντάρ είναι η ομάδα της… γειτονιάς του, ο Βέλγος για προσωπικούς λόγους και θέματα που αφορούν τη διοίκηση της ομάδας της Λιέγης, δεν θέλησε να επιστρέψει στην πατρίδα του. Σε ό,τι αφορά τη Χιχόν, ο Κάιπερς θεώρησε πως δεν θα είχε τον χρόνο συμμετοχής που επιθυμεί, σε περίπτωση που αλλάξει στρατόπεδο. 

Όπως όλα δείχνουν ο Κάιπερς θα παραμείνει στο ρόστερ του Ολυμπιακού και θα περιμένει υπομονετικά για κάποια νέα ουσιαστική ευκαιρία απ΄τον Πέδρο Μαρτίνς. Αυτό που προκύπτει από τις προπονήσεις είναι πως ο Βέλγος δείχνει την ίδια διάθεση και αυτό είναι κάτι που αρέσει στον Πορτογάλο τεχνικό, ωστόσο δεν έχει τη δυνατότητα να τον χωρέσει στη διαχείριση του ρόστερ, λόγω της πολύ καλής απόδοσης του Γιουσέφ Ελ Αραπί και του Αχμέντ Χασάν. Ωστόσο είναι ενδεικτικό πως στο διάστημα απουσίας του Χασάν, ο Μαρτίνς δεν έδωσε ιδιαίτερες ευκαιρίες σε Σουντανί και Κάιπερς, επομένως τα πράγματα αναμένονται πιο δύσκολα στο δεύτερο μισό της σεζόν για τον Βέλγο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.