Ολυμπιακός: Ρέαμπτσιουκ όσο… 100 Βινάγκρε (infographic)

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ πραγματοποίησε την πιο μεστή του εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού, στο ματς με τον Ατρόμητο.

Ο Ολυμπιακός πέρασε και απ’ το Περιστέρι με εμφάνιση πρωταθλητή, επικρατώντας 0-1 του Ατρόμητου αν και είχε αρκετές ευκαιρίες να πετύχει περισσότερα γκολ. Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του στην κάμερα των καναλιών Novasports υπογράμμισε αρνητικά την αναποτελεσματικότητα των παικτών του, που λίγο έλειψε να βάλει τον Ολυμπιακό σε μπελάδες. Παράλληλα όμως τόνισε τη μαχητικότητα του Ολυμπιακού, που ουσιαστικά του χάρισε τη νίκη. Στο μυαλό του ίσως είχε πρωτίστως τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος πραγματοποίησε ίσως την καλύτερη εμφάνιση του με την ερυθρόλευκη φανέλα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Οι καλύτερες στιγμές της νίκης του Ολυμπιακού στο Περιστέρι!

Ο Μολδαβός έδειξε σταθερότητα και έφτασε κοντά στο να σημειώσει τις πρώτες του ασίστ στο πρωτάθλημα, όταν σέρβιρε με καλές προυποθέσεις στον Ελ Αραμπί και στον Μπρούμα, οι οποίοι δεν σκόραραν σε ευκαιρίες στο πρώτο και δεύτερο μέρος αντίστοιχα. Ο Νάτσος και ο Χριστοδουλόπουλος του έβαλαν δύσκολα σε αρκετές περιπτώσεις, ωστόσο ο 22χρονος ανταπεξήλθε με επιτυχία. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς για την απόδοση των παικτών του

Αν θέλουμε να ρίξουμε μια ματιά στη στατιστική απεικόνιση της εμφάνισης του Ρέαμπτσιουκ, σε 90 λεπτά παιχνιδιού, μέτρησε 47 επιτυχημένες πάσες, ολοκλήρωσε πέντε σέντρες, δημιούργησε δύο ευκαιρίες, είχε επτά ανακτήσεις μπάλας και κέρδισε τρία φάουλ. Μιλάμε για μια απόλυτα γεμάτη εμφάνιση και ένα… οργωμένο heat map στην αριστερή πτέρυγα. Προφανώς και κανείς δεν θυμάται κάτι ανάλογο απ΄τον προκάτοχο του, Ρούμπεν Βινάγκρε. 

Δείτε με τη βοήθεια της Opta, στατιστικού συνεργάτη των καναλιών Novasports και του Novasports.gr, την εμφάνιση του Ρέαμπτσιουκ με αριθμούς στο παρακάτω infographic.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.