Αρης: Παραμένει εκτός ο Ματίγια

Ο Χαβιέ Ματίγια, ο Ισπανός μέσος του Αρη έχει ενοχλήσεις στην ποδοκνημική.

Ο Χαβιέ Ματίγια δεν μπήκε στον κανονικό ρυθμό της προπόνησης του Αρη καθώς συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στην ποδοκνημική. 

Ο Ισπανός μέσος δεν έπαιξε και στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης.

Θα δοκιμάσει να προπονηθεί την Παρασκευή, 22/1 και τότε θα κριθεί και το αν θα είναι στη διάθεση του Ακη Μάντζιου για το εκτός έδρας παιχνίδι του Αρη με τον Απόλλωνα Σμύρνης. 

Ο Γιοάν Μπεναλουάν έκανε θεραπεία, ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός πάντως ούτως ή άλλως δεν θα παίξει με τον Απόλλωνα μιας και δηλώθηκε να εκτίσει σε αυτό το παιχνίδι την ποινή της μιας αγωνιστικής λόγω των τεσσάρων καρτών που συμπλήρωσε. 

Η επίσημη ενημέρωση του Αρη αναφέρει τα εξής

“Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Γεώργιος Καμάρας» (23/01, 17:15), στο πλαίσιο της 18ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά (ενεργοποίηση, παιχνίδι κατοχής μπάλας και επιθετική ανάπτυξη).

Ο Χαβιέ Ματίγια (ενοχλήσεις στην ποδοκνημική) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα (ο Ισπανός μέσος θα δοκιμάσει αύριο να προπονηθεί), ενώ ο Γιοάν Μπεναλουάν, ο οποίος -να θυμίσουμε- δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο μεθαυριανό παιχνίδι (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες), έκανε θεραπεία και πρόγραμμα αποκατάστασης.

Αύριο, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει μεσημεριανή προπόνηση στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή (το απόγευμα θα πετάξει για την Αθήνα)”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.