Άρης: Επικοινωνία Καρυπίδη με Εμμανουηλίδη

Ο επικεφαλής της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, επικοινώνησε με τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη, λαμβάνοντας διαβεβαίωση ότι δεν άκουσε κάποιον να βρίζει τη μητέρα του στο "Κλεάνθης Βικελίδης"

Ο Θόδωρος Καρυπίδης, όπως έγινε γνωστό από την ΠΑΕ Άρης, τηλεφώνησε σήμερα (20/1) στον μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Εμμανουηλίδη, με αφορμή όσα ειπώθηκαν μετά το ντέρμπι της περασμένης Κυριακής (17/1) μεταξύ των δύο ομάδων στο “Κλεάνθης Βικελίδης” ότι παριστάμενοι στην κερκίδα έβρισαν τη μητέρα του παίκτη στη διάρκεια του αγώνα ή μετά από αυτόν.

Ο Εμμανουηλίδης, σύμφωνα πάντα με όσα έγιναν γνωστά, απάντησε στον επικεφαλής της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης ότι δεν άκουσε κάποιον να βρίζει τη μητέρα του και απόρησε για όσα ειπώθηκαν σχετικά και πήραν μάλιστα μεγάλη έκταση. Ο Θόδωρος Καρυπίδης είπε στον παίκτη ότι ήθελε να τον επισκεφθεί στα αποδυτήρια μετά το ματς, γιατί του είχαν αναφέρει όσα λέγονται, αλλά λόγω την έντασης από το ματς δεν μπόρεσε τελικά.

Σε κάθε περίπτωση ο παίκτης φέρεται να το διέψευσε. Να σημειωθεί ότι για τον Καρυπίδη είναι πολύ ευαίσθητο θέμα, γιατί και ο ίδιος έχασε τον πατέρα του όταν ήταν 19 χρόνων και ξέρει τι σημαίνει να χάνεις μικρός έναν γονιό σου. Ήταν ανθρώπινο αυτό που έκανε ο Καρυπιδης, που όπως επισημαίνει δεν δέχεται τέτοιες συμπεριφορές κι αν είχε συμβεί θα λάμβανε μέτρα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.