Ολυμπιακός: Όταν ο Χασάν… ξελάσπωνε τον Μαρτίνς στο 90′ με άλλη φανέλα (vids)

Θυμηθείτε όλες τις φορές που ο Αχμέντ Χασάν... πάγωσε τους αντιπάλους του στην εκπνοή! Το έχει ξανακάνει με προπονητή Μαρτίνς, αλλά σε άλλο σύλλογο!

Ο Αχμέντ Χασάν έκανε πάλι το… θαύμα του και με γκολ στην εκπνοή του ματς απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα χάρισε την πολύτιμη νίκη (1-0) στον Ολυμπιακό. Ο Αιγύπτιος φορ έχοντας μιλήσει λίγες μέρες πριν στοnovasports.gr για την περιπέτεια της υγείας του και τον κορωνοϊό, άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς και μπήκε εντυπωσιακά στο κάδρο του rotation. Μετά το ματς μίλησε για τα υπόλοιπα buzzer beaters που έχει σημειώσει με τον Ολυμπιακό, αλλά και την αφιέρωση στον Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Xασάν: «Ιδιαίτερος για μένα ο Ελαμπντελαουί»

O Χασάν έχει χαρίσει νίκη στον Ολυμπιακό με γκολ στο φινάλε στις 24 Σεπτεμβρίου 2018, όταν οι Πειραιώτες επικράτησαν 1-0 του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη! 

Πανιώνιος – Ολυμπιακός: 0-1 (90+2′)

Την περασμένη σεζόν, στην επανεμφάνιση του με τη φανέλα του Ολυμπιακού στις 9 Φεβρουαρίου του 2020, υπέγραψε τη νίκη του Ολυμπιακού στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου με ακόμα ένα χτύπημα στο τέλος!

Ατρόμητος-Ολυμπιακός: 0-1 (90+1′)

Φέτος χάρισε στον Ολυμπιακό την πρόκριση στη φάση των 32 του Europa League, σκοράροντας επί της Μαρσέιγ στο εναρκτήριο ματς της φάσης των ομίλων του Champions League. Ήταν οι βαθμοί που έδωσαν το δικαίωμα στους Πειραιώτες να συνεχίσουν στην Ευρώπη. Μάλιστα σκόραρε τη ημέρα που συμπληρώνονταν πέντε χρόνια από το θάνατο του πατέρα του.

Το έχει ξανακάνει με άλλη ομάδα και προπονητή Μαρτίνς!

Ο Χασάν δεν έχει σκοράρει σε εκπνοή ματς μόνο με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά και με εκείνη της Ρίο Άβε. Μάλιστα την πρώτη φορά… ξελάσπωσε ξανά τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος ήταν προπονητής του στη Ρίο Άβε, σ’ ένα ματς απέναντι στην Εστορίλ την 1η Φεβρουαρίου 2015 για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Πορτογαλίας. Ο Χασάν διαμόρφωσε το τελικό 2-1 στο 90+2 της αναμέτρησης! Εκείνη τη σεζόν η Ρίο Άβε του Μαρτίνς τερμάτισε στη δέκατη θέση. Ο Χασάν διαμόρφωσε επίσης το τελικό 2-1 της Ρίο Άβε επί της Ζιλ Βιθέντε στις 11 Μαίου 2013, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 82ο λεπτό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.