Ντρέγκερ: “Σύντομα θα με λέτε… Ντρεγκερόπουλο” (vid)

O Μοχάμεντ Ντρέγκερ μίλησε για την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ, την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα και το νέο... ελληνικό του επώνυμο!

Ο Ολυμπιακός μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή στο “Γ.Καραϊσκάκης” (17/01, 15.00, NS1HD). Οι “ερυθρόλευκοι” στο ματς του πρώτου γύρου έφυγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από τους “Ζωσιμάδες”, με την ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη να είναι μαζί με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, οι μοναδικές ομάδες που έχουν κόψει βαθμούς από τον Ολυμπιακό

Ο Πέδρο Μαρτίνς ο οποίος έχει χρησιμοποιήσει τις τελευταίες 15 ημέρες περισσότερους από 23 ποδοσφαιριστές, για να διατηρήσει τον Ολυμπιακό αήττητο στα συνεχόμενα παιχνίδια, προσανατολίζεται να πραγματοποιήσει “φρεσκάρισμα” σε ορισμένες κομβικές θέσεις της ενδεκάδας. Ενας από τους παίκτες που χτυπάει την πόρτα του αρχικού σχήματος είναι ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ. 

Ο Τυνήσιος δεξιός οπισθοφύλακας ο οποίος αγωνίστηκε για 85 λεπτά στο εκτός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό, μίλησε στο novasports.gr και τον Βασίλη Κωνσταντόπουλο για την ισοπαλία στην Τούμπα, την προσέγγιση του ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και για το ελληνικό επώνυμο που… σκέφτεται να υιοθετήσει!

ΔΕΙΤΕ τη συνέντευξη στο VIDEO!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.