Γιατί άλλο ντέρμπι… και άλλο ντέρμπι Novasports!

Ευχαριστούμε τους +270.000 μοναδικούς viewers με τους οποίους μοιραστήκαμε την αγάπη μας για το ποδόσφαιρο και τους πρωταγωνιστές του.

Μια πρωτοποριακή εμπειρία θέασης απόλαυσαν οι φίλοι του novasports.gr σε WebTV και Youtube με δύο μαραθώνιες μεταδόσεις 11 ωρών και 65 καλεσμένους για τα ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και Άρης-ΑΕΚ.

Όλοι γνωρίζουν ότι ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι διαρκεί 90 λεπτά. Ένα ντέρμπι όμως; Ποιος δεν ήθελε πάντα να ασχολείται με ένα ντέρμπι της ομάδας του πολλές ώρες πριν την έναρξή του; Ποιος δεν ήθελε πάντα να ασχολείται με αυτό το ντέρμπι και αρκετές ώρες μετά τη λήξη του; Το διήμερο που μας πέρασε, η ομάδα των καναλιών Novasports και του novasports.gr έκανε πραγματικότητα ένα όνειρό της. Ασχολήθηκε με τα ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και του Άρη με την ΑΕΚ επί 11 συνεχόμενες ώρες! Δημιουργήσαμε μια μοναδική και πρωτόγνωρη “εμπειρία ντέρμπι” για όλους τους φιλάθλους με μοναδικό γνώμονα το μεράκι και την αγάπη μας για το ποδόσφαιρο.

Έντεκα ώρες για τις οποίες εργάστηκε σύσσωμο το δυναμικό των καναλιών Novasports να παράγει πρωτογενές περιέχομενο στο webtv του novasports.gr αλλά και στο κανάλι του novasports.gr στο Youtube. 

Έντεκα ώρες από τις οποίες “παρέλασαν” οι πρωταγωνιστές των δύο ντέρμπι, σπουδαίοι άνθρωποι του ποδοσφαίρου, της δημοσιογραφίας αλλά και της showbiz, ενώ δόθηκε βήμα σε φιλάθλους να μοιραστούν δημόσια τα συναισθήματά και τις απόψεις τους στη διάρκεια των αναμετρήσεων.

Όλα ξεκίνησαν την Τετάρτη στις 12:00 με το Podcast του Ηλία Βλάχου και του Γιαννίκου Δούσκα οι οποίοι φιλοξένησαν τους βετεράνους Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, Δημήτρη Καπετανόπουλο και Λουκά Καραδήμο. Πήραν κλίμα από τους δημοσιογράφους Δημήτρη Κανελλάκη, Γιώργο Μίνο και Γιάννη Βοϊτσίδη και συνδέθηκαν με τον ρεπόρτερ των καναλιών Novasports Βασίλη Κωνσταντόπουλο για τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια (14:00) έδωσαν τη σκυτάλη στους Ισίδωρο Πρίντεζη και Γιώργο Λιώρη οι οποίοι συνομίλησαν με τον Γιώτη Τσαλουχίδη και τους συνάδελφους Γιώργο Τραπεζανίδη, Θόδωρο Χατζηπαντελή, Νίκο Σταματέλο και Αλέξη Βιρβίλη. Ακούστηκαν ακόμα οι δηλώσειςτων Πέδρο Μαρτίνς, Ματιέ Βαλμπουενά, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ και Φερνάντο Βαρέλα. Φυσικά άνοιξαν γραμμή και τον ρεπότερ των καναλιών Novasports Κωστή Μπότσαρη για όλα τα τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ.

Στις τέσσερις ώρες του Podcast οι ακροατές/τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν σπουδαίες στιγμές από παλαιότερα ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού και να φέρουν πίσω στο νου όμορφες αναμνήσεις.

Από τις 16:00 ως τις 18:00 όλοι οι φίλοι του novasports.gr είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Game History! Ένα χορταστικό δίωρο με τις καλύτερες στιγμές από τα ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό τα τελευταία 25 χρόνια!

Στις 18:00 ήταν η “Ώρα των Πρωταθήτών” με τη Λίλα Κουντουριώτη και τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου που κινήθηκαν σε ρυθμούς PreGame. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο ΣΕΦ Δημήτρης Σκαρμούτσος και ο τρομπετίστας της εξέδρας του ΠΑΟΚ και τηςΕθνικής Ομάδας Τάσος Κοτούλας μίλησαν για δικές τους στιγμές ντέρμπι και όχι μόνο.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού είχαν ευκαιρία μετά από καιρό να δουν τον Ντιόγκο σε μια αποκλειστικά συνέντευξη στον Βασίλη Κωνσταντόπουλο, ενώ οι Σα και Ίνγκασον μοιράστηκαν τις σκέψεις τους για το παιχνίδι. Σε απευθείας σύνδεση με τη Τούμπα ο Κωνσταντίνος Τζολάκης μίλησε στην Ώρα των Πρωταθλητών λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Στις 19:25 είχε έρθει η ώρα των “Πουλέν”! Ο Αποστόλης Λάμπος, η Μαρία Ζαφειράτου και ο Βασίλης Μπακάλης παρακολούθησαν το ντέρμπι παρέα με την μοναδική κερκίδα της NOVA! Τρεις φίλοι του ΠΑΟΚ και τρεις φίλοι του Ολυμπιακού σχολίαζαν παρέα την αναμέτρηση!

Με χιούμορ, χαλαρή διάθεση τα Πουλέν των καναλιών Novasports δίνουν μια διαοφορετική από τις συνηθισμένες νότα για τα μεγάλα μας ντέρμπι. Οι συχνές συνδέσεις με την Τούμπα και τους ρεπόρτες Θωμά Μίχο και Ευγένη Δαδαλιάρα, αλλά και τα ζωντανά πλάνα από τους δύο πάγκους έβαζαν ουσιαστικά τους θεατές μέσα στο γήπεδο, ενώ έβλεπαν όλες τις φάσεις και τα γκολ λίγη ώρα μετά την επίτευξή τους.

Καλεσμένοι στα Πουλέν ήταν ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Κώστας Φραγκολιάς οι οποίοι μίλησαν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο για το μεγάλο εν εξελίξει ντέρμπι.

Μετά το τέλος του αγώνα που σηματοδότησε και το τέλος της εκπομπής των “Πουλέν” είχε έρθει η ώρα για το τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι με το δεύτερο μέρος της Ώρας των Πρωταθλητών. 

Από τις 21:30 ως τις 23:00 Λίλα Κουντουριώτη και Γρηγόρης Παπαβασιλείου φιλοξένησαν τους απόλυτους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης. Μπα, Ίνγκασον, Ρέαμπστιουκ και Βιεϊρίνια μίλησαν ζωντανά και αποκλειστικά στην κάμερα των καναλιών Novasports, ενώ Μαρτίνς, Γκαρσία, Ουάρντα και Ελ Καντουρί.

Και ξημέρωσε Πέμπτη! Άρης-ΑΕΚ! Η εκκίνηση δόθηκε και πάλι στις 12:00 με το Podcast του Τάσου Μπαϊρακτάρη και του Μιχάλη Κατσαφάδου. Στην παρέα τους φιλοξένησαν τους Ντίνο Κούη, Γρηγόρη Μάκο, Γιάννη Μιχαλήτσο, Ντανιέλ Μπατίστα και Νίκο Καράμπελα, αλλά και τους συναδέλφους Παναγιώτη Στεφάνου και Κώστα Τσίλη. Ευγένης Δαδαλιάρας και Γιώργος Βασιλείου έδωσαν όλα τα τα τελευταία νέα από τα στρατόιπεδα του Άρη και της ΑΕΚ.

Στις 14:00 η σκυτάλη των Podcast δόθηκε στον Γιαννίκο Δούσκα και τον Γιώργο Λιώρη οι οποίοι είχαν στην παρέα τους τον Σταύρο Τζιωρτζόπουλο, τον Γιώργο Μπάρκογλου και τον Σάκη Πρίττα. Παράλληλα πήραν αναμνήσεις και άποψη από τους συναδέλφους Μιλτιάδη Παναγιωτόπουλο, Μίλτο Θεοδοσίου, Γιάννη Τζιφόπουλο και Τάσο Πακλατζή.

Από τη “συχνότητά” τους ακούστηκαν και οι Μανόλο Χιμένεθ, Γιώργος Χωριανόπουλος, Τζέιμ Τζέγκο, Χρήστος Μαρμαρίδης, Ντάμιαν Σιμάνσκι και Ζίγκα Λάτσι στις αποκλειστικές συνεντεύξεις που έδωσαν στην κάμερα της NOVA, τον Ευγένη Δαδαλιάρα και τον Γιώργο Βασιλείου. Φυσικά τα ηχητικά από παλιότερες αναμετρήσεις είχαν και σε αυτό το Podcast την τιμητική τους.

Από τις 16:00 ως τις 18:00 όλοι οι φίλοι του novasports.gr είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Game History! Ένα χορταστικό δίωρο με τις καλύτερες στιγμές από τα ντέρμπι του Άρη με την ΑΕΚ τα τελευταία 25 χρόνια!

Στις 18:00 ο Γιαννίκος Δούσκας με τη Λίλα Κουντουριώτη μπήκαν στο στούντιο της NOVA για την  Ώρα των Πρωταθήτών για το Pre Game της αναμέτρησης και φιλοξένησαν τη Βεατρίκη Σαρρή, την πρώτη ελληνίδα που παίζει στην Premier League, τον Γιάννη Γκέλιο που ήταν πρωταγωνιστής της Χόλσταϊν Κίελ στην πρόκριση επί της Μπάγερν, τους Ανδρέα Τάτο και Βασίλη Πλιάτσικα, αλλά και την δημοσιογράφο Νάνσυ Παραδεισάνου.

Στις 19:25 τα “Πουλέν” Αποστόλης Λάμπος, Μαρία Ζαφειράτου και Βασίλης Μπακάλης έλαβαν και πάλι δράση παρέα με την κερκίδα που ενώνει τους φιλάθλους των ομάδων. Τρεις φίλοι του Άρη και τρεις της ΑΕΚ σχολίασαν LIVE την αναμέτρηση. Ο Θωμάς Μίχος από το Κλεάνθηε Βικελίδης έδινε το κλίμα της αναμέτρησης μια ανάσα από τον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι φάσεις και το γκολ της αναμέτρησης μεταδόθηκαν από τα Πουλέν λίγα λεπτά μετά την πραγμάτωσή τους.

Καλεσμένοι στα Πουλέν ήταν οι “Betarades” Θοδωρής Ρίγανης και Αριστοτέλης Σαββίδης αλλά και ο Στέλιος Χανταμπάκης οι οποίοι έδωσαν το δικό τους στίγμα για την αναμέτρηση με πολύ χιούμορ και ευχάριστη διάθεση. Με το τέλος της αναμέτρησης οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να δουν ζωντανά και αποκλειστικά τις δηλώσεις του Άκη Μάντζιου και του Μανόλο Χιμένεθ αλλά και να θυμηθούν τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης.

Ακολούθως, στις 21:30 άρχισε το δεύτερο μέρος της Ώρας των Πρωταθλητών με τον Γιαννίκο Δούσκα και τη Λίλα Κουντουριώτη. Ο σκόρερ Λιβάι Γκαρσία αλλά και οι Μπακάκης, Μπεναλουάν και Σάκιτς μίλησαν ζωντανά και αποκλειστικά για να δώσουν το τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι και το κλίμα που επικρατούσε στις δύο ομάδες λίγη ώρα μετά το τέλος του.

Μόλις είχαν ολοκληρωθεί 22 ώρες συνεχούς LIVE μετάδοσης με επίκεντρο τα ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και του Άρη με την ΑΕΚ. Οι 61 συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές των ομάδων, παλαιμάχους, δημοσιογράφους, πρόσωπα της επικαιρότητας και άνθρωποι της showbiz, σχημάτισαν ένα μοναδικό φάσμα χρωμάτων γύρω από τα δύο ντέρμπι.

Από όλους όσοι εργάστηκαν για να βγουν στον αέρα οι δύο αυτές “μαραθώνιες” μετάδόσεις θα θέλαμε να σας πούμε 270.000 ευχαριστώ για τη στήριξή σας! Πάνω από 270.000 μοναδικοί viewers στήριξαν αυτή την προσπάθεια που πραγματοποιήθηκε με αγάπη και μεράκι για το ποδόσφαιρο και τους πρωταγωνιστές του!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.