Ολυμπιακός: Ανάμεσα στους αήττητους της Ευρώπης

Ποιες ευρωπαϊκές ομάδες μαζί με τον Ολυμπιακό παραμένουν αήττητες στα πρωταθλήματά τους.

Ποιες ευρωπαϊκές ομάδες μαζί με τον Ολυμπιακό παραμένουν αήττητες στα πρωταθλήματά τους.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς αύξησε τη διαφορά από τους διώκτες της στην Super League, όπου δεν έχει γνωρίσει ακόμα την ήττα σε 14 αγώνες, με απολογισμό 12 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Οι «ερυθρόλευκοι» πάντως δεν είναι η μοναδική ομάδα που παραμένει αήττητη σε εθνικό πρωτάθλημα σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Η Μίλαν…αποχώρησε από τη συγκεκριμένη λίστα

μετά την ήττα από τη Γιουβέντους στη Σέριε Α, όμως υπάρχουν και άλλες που έχουν …μηδενικό στη στήλη με τις ήττες στη βαθμολογία των πρωταθλημάτων τους. Αναλυτικά:

Πορτογαλία: Σπόρτινγκ Λισσαβόνας

Η πρώην ομάδα του Ρούμπεν Σεμέδο κάνει ονειρικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας. Συγκεκριμένα, έπειτα από 12 αγώνες έχει 10 νίκες και 2 ισοπαλίες, έχοντας αποκτήσει διαφορά τεσσάρων πόντων από τη δεύτερη Πόρτο. Με τον Ρούμπεν Αμορίμ στον πάγκο, η ομάδα της πρωτεύουσας ονειρεύεται βάσιμα την επιστροφή στην κορυφή του πορτογαλικού ποδοσφαίρου για πρώτη φορά από το 2002.

Σκωτία: Ρέιντζερς

Ο Στίβεν Τζέραρντ  (κεντρική φωτό) δεν κατάφερε να στεφθεί πρωταθλητής στη μεγάλη καριέρα του ως ποδοσφαιριστής με τη φανέλα της Λίβερπουλ. Δείχνει όμως ότι είναι πολύ κοντά στο να το καταφέρει ως προπονητής στον πάγκο της Ρέιντζερς και δεν θα μπορούσε να βρει καταλληλότερη σεζόν. Οι «Διαμαρτυρόμενοι», θέλουν να αποτρέψουν την Σέλτικ να κατακτήσει δέκατο σερί τίτλο Πρέμιερσιπ, κάτι που θα αποτελέσει ρεκόρ. Πλέον η μία από τις δύο μεγάλες ομάδες της Γλασκώβης θα πρέπει να …αυτοκτονήσει για να μην επιστρέψει στην κορυφή για πρώτη φορά από το 2011 και για 55η συνολικά στην ιστορία της. Στις πρώτες 22 αγωνιστικές έχει 20 νίκες και 2 ισοπαλίες, με τέρματα 57-5 και τον ακραίο μπακ (!) Τζέιμς Τάβερνιερ να είναι πρώτος σκόρερ με 11 γκολ και 8 ασίστ! Έτσι έχει αποκτήσει διαφορά +19 από τη Σέλτικ, που έχει πάντως τρία ματς λιγότερα (19 έναντι 22).

Ουκρανία: Σαχτάρ Ντόνετσκ

Αήττητος δε σημαίνει απαραίτητα και πρώτος στη βαθμολογία. Το ξέρουν καλά στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, όπου δεν έχουν γνωρίσει ακόμα την ήττα μετά από 13 αγώνες στο πρωτάθλημα Ουκρανίας, αλλά οι πέντε ισοπαλίες σε αυτά τα ματς τους έχουν αφήσει δεύτερους, έναν πόντο πίσω από τη Ντιναμό Κιέβου του Μιρτσέα Λουτσέσκου! Η ομάδα του Λουίς Κάστρο ευελπιστεί πάντως να γίνει πιο αποτελεσματική στη συνέχεια για να συνδυάσει αήττητο με κορυφή.

Σερβία: Ερυθρός Αστέρας

«Παρέλαση» κάνει ως τώρα στο σερβικό πρωτάθλημα η ομάδα του Βελιγραδίου. Μετά από 19 αγωνιστικές, το συγκρότημα του Ντέγιαν Στάνκοβιτς έχει 17 νίκες και 2 ισοπαλίες, με τέρματα 51-7 και διαφορά 9 πόντων από τη δεύτερη Παρτίζαν. Ο Αστέρας έτσι βρίσκεται στο δρόμο για τον 32ο τίτλο του στη χώρα.

Τσεχία: Σλάβια Πράγας

Ολοταχώς για το δεύτερο σερί πρωτάθλημα Τσεχίας και 20ό στην ιστορία της πηγαίνει η Σλάβια. Η ομάδα του Γίντριχ Τρπισόφσκι έχει απολογισμό 11 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 13 αγώνες, έχοντας έξι πόντους διαφορά με ματς λιγότερο μάλιστα από τη δεύτερη Γιάμπλονετς. Μάλιστα, έχει σκοράρει 36 φορές, ενώ έχει δεχτεί μόλις 4 γκολ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.