Παναθηναϊκός: Διαφορά ΠΑΕ με Ερασιτέχνη για Βοτανικό

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν να υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε ΠΑΕ Παναθηναϊκό και Ερασιτέχνη για την συμφωνία στο θέμα του γηπέδου στον Βοτανικό.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν να υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε ΠΑΕ Παναθηναϊκό και Ερασιτέχνη για την συμφωνία στο θέμα του γηπέδου στον Βοτανικό.

Άκαρπες έχουν αποδειχθεί μέχρι στιγμής οι συζητήσεις των ανθρώπων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του Ερασιτέχνη αναφορικά με τη διμερή συμφωνία που πρέπει να υπογράφουν οι δύο πλευρές για τη Διπλή Ανάπλαση.

Η απόσταση είναι αρκετά μεγάλη στα “θέλω” των δύο πλευρών, κάτι που ασφαλώς προκαλεί ανησυχία και στο Δήμαρχο Αθηναίων, ο οποίος περίμενε να τελειώσει άμεσα και χωρίς προβλήματα το συγκεκριμένο θέμα, ώστε να ακολουθήσουν οι συζητήσεις μεταξύ των υπόλοιπων εμπλεκόμενων στο γηπεδικό project.

Οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη δεν έχουν μείνει καθόλου ικανοποιημένοι από όσα έχει προτείνει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφορικά με την ενοικίαση του νέου γηπέδου και τις πάγιες αποδοχές που θα έχει η “μάνα του λόχου” από τη χρησιμοποίηση των εγκαταστάσεων από την ποδοσφαιρική ομάδα.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν “παγώσει” το τελευταίο δεκαήμερο οι συζητήσεις σε διοικητικό επίπεδο, κάτι που ασφαλώς μοιάζει σαν κακός “οιωνός” σε μια κρίσιμη χρονική περίοδο για το μεγαλόπνοο σχέδιο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.