Ολυμπιακός: Πως η πρώτη ομάδα βοηθάει την Ακαδημία!

Η Ακαδημία του Ολυμπιακού δεν αφήνει την πανδημία να κάμψει το ηθικό των παιδιών της με τη βοήθεια της πρώτης ομάδας και της τεχνολογίας.

Το τελευταίο διάστημα η Ακαδημία του Ολυμπιακού έχει πραγματοποιήσει μια εκστρατεία ενεργοποίησης και επιμόρφωσης των μελών της, μέσω webinars που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Σε κάθε διαδικτυακή συνάντηση επιλέγεται και ένας ή περισσότεροι καλεσμένοι, οι οποίοι βοηθούν τους νεαρούς παίκτες σε διαφορετικά επίπεδα. Από την επικοινωνία, τη διατροφή, την ψυχολογία, αλλά και τα αμιγώς επικοινωνιακά θέματα, κάθε εβδομάδα οι ιθύνοντες της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, φροντίζουν να καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα αναζητήσεων των νεαρών παικτών, που το συγκεκριμένο διάστημα δεν μπορούν εύκολα να εκφράσουν την ενέργεια τους. 

Αυτή την εβδομάδα καλεσμένοι του webinar ήταν ο Μάριος Βρουσάι και ο Βασίλης Τοροσίδης. Από τη μία πλευρά ο Βρουσάι είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος ξεπήδησε από την Ακαδημία του Ολυμπιακού και μέσω της σκληρής δουλειάς κατάφερε να κερδίσει μια θέση στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς. Όπως ήταν αναμενόμενο οι νεαροί παίκτες είχαν να μάθουν πολλά για το… μονοπάτι της επιτυχίας του Μάριου. Ο τεχνικός διευθυντής των Πειραιωτών Βασίλης Τοροσίδης προσπάθησε να μεταδώσει στους νεαρούς παίκτες την εμπειρία του σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο. Ας μην ξεχνάμε πως ο Τοροσίδης αγωνίστηκε για πολλά χρόνια, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό με μεγάλη επιτυχία. 

«Ανέκριναν» Μ. Βρουσάι και Β. Τοροσίδη Στη διάθεση των παιδιών Κ15, Κ16 και Κ17 του Ολυμπιακού τέθηκαν το απόγευμα της…

Δημοσιεύτηκε από Olympiacos FC Academy στις Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.