Ολυμπιακός: Ποιοι ενεργοποιούνται απέναντι στην ΑΕΛ

Στο ματς με την ΑΕΛ ο Πέδρο Μαρτίνς θα δώσει ευκαιρίες και λεπτά συμμετοχής σε συγκεκριμένες μονάδες του ρόστερ.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή την ΑΕΛ στο “Γ. Καραϊσκάκης” (20/12, 19.30, NS1HD) για τη 13η αγωνιστική της Super League και ο Πέδρο Μαρτίνς σκέφτεται ν’ αποφορτίσει μια σειρά ποδοσφαιριστών οι οποίοι έχουν συσσωρεύσει αγωνιστικά λεπτά το τελευταίο διάστημα. Όπως ανέφερε ο προπονητής του Ολυμπιακού στο novasports.gr, το ματς με την ΑΕΛ θα αντιμετωπιστεί όπως κάθε άλλο, χωρίς να παίζει ρόλο η δυναμικότητα του αντιπάλου ή το χρονικό σημείο της κούρσας του πρωταθλήματος. Ο Πορτογάλος τεχνικός γνωρίζει πως η Super League κρύβει κινδύνους σε οποιαδήποτε στροφή και ο Ολυμπιακός δεν έχει πολυτέλεια απρόσμενων απωλειών, παρά τη βαθμολογική διαφορά που έχει χτίσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ο “άλλος” Ολυμπιακός που χάσαμε λόγω COVID

Για το ματς με τους “βυσσινί” ο Μαρτίνς σκοπεύει να βάλει στο παιχνίδι του rotation τους Μπρούμα, Πέπε και Ανδρούτσο, ενώ λεπτά συμμετοχής διεκδικούν οι Σουντανί και Κάιπερς. Ο Μπρούμα αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο ματς πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Σμύρνης (7η αγ.) και έκτοτε δεν έχει βοηθήσει εξαιτίας μιας θλάσης. Ο Πορτογάλος είχε αφήσει καλές εντυπώσεις στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ, όμως δεν έχει προσφέρει κάτι περισσότερο στον Ολυμπιακό

Ο Πέπε έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με την ΑΕΚ, καθώς “κόπηκε” στο γήπεδο απ’ τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος μέσος προσπαθεί να προσαρμοστεί και το παιχνίδι με την ΑΕΛ θ’ αποτελέσει ευκαιρία να πατήσει καλύτερα στα πόδια του και παράλληλα να δώσει λύσεις στην ομάδα του. Ο Θανάσης Ανδρούτσος έχει πάρει ευκαιρίες απ’ τον Μαρτίνς σε διάφορες θέσεις και όχι παραδοσιακά στην πτέρυγα. Στη Λαμία ο 23χρόνος μέσος έδωσε ανάσες στον Ραφίνια ως δεξιός οπισθοφύλακας και μάλιστα έδωσε ασίστ στον Μασούρα για το 6-0 του Ολυμπιακού. Πρόκειται για έναν “εργάτη” της ομάδας, ο οποίος είναι πιθανό να χρησιμοποιηθεί ξανά στο δεξί άκρο της άμυνας.

Η απουσία Χασάν λόγω των επιπλοκών του κορωνοϊού που τον ταλαιπωρούν, έχουν προσθέσει βάρος στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Μαρτίνς έχει έτοιμους τους Σουντανί και Κάιπερς ως έξτρα λύσεις στην αιχμή του δόρατος. Οι δύο ποδοσφαιριστές απέδειξαν τη δίψα τους στο ματς με τη Λαμία, όπου αμφότεροι σκόραραν. Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού δουλεύει αρκετά με τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές εν όψει του παιχνιδιού με την ΑΕΛ.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.