“Στον Ολυμπιακό μέσω Νότιγχαμ ο Αμούζου”

Στην Αγγλία αναφέρουν πως η εμπλοκή της Νότιγχαμ Φόρεστ στην υπόθεση Αμούζου σηματοδοτεί πιο ζεστό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν δημοσιεύματα στο εξωτερικό που ήθελαν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για την περίπτρωση του Φράνσος Αμούζου. Ο 21ετών μέσος από την Γκάνα με βέλγικη υπηκοότητα ανήκει στην Άντερλεχτ με την οποία συνδέεται με συμβόλαιο μέχρι το 2024. Ο νεαρός μέσος μετράει τη φετινή σεζόν δώδεκα συμμετοχές στο πρωτάθλημα του Βελγιου και ομάδες όπως η Κολωνία, η Άλκμααρ και η Μάιντζ έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του. 

Σημερινά tweets θέλουν τη Νότιγχαμ Φόρεστ να εμπλέκεται στην υπόθεση και στην Αγγλία σχολιάζουν πως είναι πιθανό να καταλήξει στον Ολυμπιακό, μέσω Φόρεστ. Οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται σε αναζήτηση ποδοσφαιριστών στις θέσεις του αριστερού μπακ και επιθετικού, ωστόσο εξετάζονται και περιπτώσεις μέσων, εν όψει του δεύτερου μισού της σεζόν. 

Να θυμίσουμε πως ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει περισσότερα από τον Μπρούμα, ενώ έχει μείνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εξέλιξη και την αποτελεσματικότητα του Μάριου Βρουσάι. Ωστόσο οι πολλοί αγώνες που έπονται και η ευρωπαϊκή προοπτική ωθεί τους Πειραιώτες να “σκάνάρουν” την αγορά και σ’ αυτή τη θέση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.