Ολυμπιακός: Η αποστολή για ΑΕΚ

Ο Πέδρο Μαρτίνς ολοκλήρωσε την προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ποιοι δεν θ' ακολουθήσουν την αποστολή.

Η ώρα του μεγάλου ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο πλησιάζει (16/12, 19.30, NS1HD), με τις δύο ομάδες να στοχεύουν στη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία με απογευματινή προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και στη συνέχεια ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την 23μελή αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ο Μαρτίνς και ο μακρύς δρόμος του πρωταθλήματος

 Εκτός αποστολής έμεινε ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος βρίσκεται στη Γαλλία μετά από ειδική άδεια που έχει πάρει από τον Ολυμπιακό. Από εκεί και πέρα στους 23 δεν βρίσκονται ο τραυματίας Ντρέγκερ, οι Χασάν και Μπρούνο οι οποίοι έχουν επιπλοκές αφού νόσησαν από κορωνοϊό. Μάλιστα ο Χασάν βρέθηκε στην Πορτογαλία και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα από απόσταση. Ο Ρούμπεν Βινάγκρε δεν πήρε νέα ευκαιρία στο ντέρμπι, ενώ για λόγους τακτικής δεν θ΄ ακολουθήσουν την αποστολή οι Λοβέρα και Σουρλής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Τι λέει ο Μασούρας για τη σύγκριση με τον Φουστέρ

Αναλυτικά η αποστολή:

Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ραφίνια, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Χολέμπας, Εμβιλά, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Πέπε, Μασούρας, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Τιάγκο Σίλβα, Φορτούνης, Βρουσάι, Κάιπερς, Σουντανί, Ελ Αραμπί. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.