Ολυμπιακός: Κλήρωση και ντέρμπι μπορούν να περιμένουν!

Το παιχνίδι με τη Λαμία κρύβει πολλούς κινδύνους. Πως ο Πέδρο Μαρτίνς θα αντιμετωπίσει τις απουσίες, περιμένοντας απαντήσεις.

Η εβδομάδα που έρχεται έχει πολλά ανοικτά μέτωπα για τον Ολυμπιακό, καθώς τη Δευτέρα οι “ερυθρόλευκοι” θα μάθουν τον αντίπαλο τους στη φάση των “32” του Europa League, την Τετάρτη φιλοξενούνται από την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο στο εξ αναβολής ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής της Super League και την Κυριακή περιμένουν την “διψασμένη” ΑΕΛ στο Φάληρο. Πριν ο Ολυμπιακός “βουτήξει” στην εβδομάδα που ακολουθεί, στοχεύει να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το “Αθανάσιος Διάκος” της Λαμίας (15.00, NS1HD).

  • Οι παγίδες της “εκδρομής”

Η Λαμία είναι μια από τις πιο προβληματικές ομάδες της Super League, κάτι που γίνεται εύκολα αντιληπτό από τη βαθμολογική της θέση, ωστόσο το συγκεκριμένο ματς κρύβει παγίδες. Αρχικά ο βεβαρημένος λόγω της βροχόπτωσης αγωνιστικός χώρος, θα εμποδίσει την ομάδα που θα θελήσει να δημιουργήσει ποδόσφαιρο, δηλαδή τον Ολυμπιακό. Θα είναι η πρώτη αποστολή του Ολυμπιακού σε τόσο κακό αγωνιστικό χώρο τη φετινή σεζόν. Αν οι παίκτες και ο προπονητής εξέφραζαν παράπονα στο ματς της όγδοης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ στο “Θ. Βαρδινογιάννης” για τον αγωνιστικό χώρο, θα πρέπει αύριο να είναι προετοιμασμένοι για κάτι πολύ χειρότερο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Πως προετοιμάζεται ο Τιάγκο Σίλβα για τη Λαμία!

  • Τα πλάνα του Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος τεχνικός αν και έχει στη διάθεση του ένα αρκετά πλούσιο ρόστερ, έμαθε να ζει με τις απουσίες λόγω covid και κορωνοϊού. Δεν υπολογίζει στους Χασάν, Μπρούνο, Βαλμπουενά, Φορτούνη, Βινάγκρε, ενώ πήρε στην αποστολή τον Μπρούμα. Στις τελευταίες προπονήσεις δούλεψε με τον Τιάγκο Σίλβα βασικό και ο Πορτογάλος θα κάνει ντεμπούτο στο αρχικό σχήμα. Από εκεί και πέρα κάτω από την εστία θα αγωνιστεί ο Σα. Στην άμυνα θα ξεκινήσουν οι Ραφίνια, Σισέ, Σεμέδο και Χολέμπας. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Μπουχαλάκης και Εμβιλά. Μπροστά τους θα παίξει ο Σίλβα και στις πτέρυγες οι Μασούρας και Ραντζέλοβιτς. Στην κορυφή ο Ελ Αραμπί. Υπάρχει φυσικά και ο Μάριος Βρουσάι, ο οποίος θέτει υποψηφιότητα για την πτέρυγα και για το δεξί άκρο της άμυνας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.