Τιάγκο Σίλβα: “Θέλω ν’ αποδείξω πράγματα” (vid)

Ο Πορτογάλος μέσος του Ολυμπιακού μίλησε στο novasports.gr και τον Βασίλη Κωνσταντόπουλο, λίγο πριν τις αναμετρήσεις με Λαμία και ΑΕΚ.

Ο Τιάγκο Σίλβα είναι μια από τις καλοκαιρινές μεταγραφές του Ολυμπιακού, που δεν έχει καταφέρει ακόμα να προισφέρει, σύμφωνα με τις προσδοκίες. Ο Πορτογάλος μέσος αντιμετώπισε ορισμένες ατυχίες μετά την έλευση του στη χώρα μας και έμεινε πίσω σε ό,τι αφορά τον αγωνιστικό του ρυθμό. Στο ματς με τον Βόλο πήρε μερικά λεπτά συμμετοχής απ’ τον Πέδρο Μαρτίνς και έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει αρκετά στη συνέχεια. 

Ο 27χρονος μίλησε στο novasports.gr και τον Βασίλη Κωνσταντόπουλο πριν το παιχνλίδι της 12ης αγωνιστικής με τη Λαμία (13/12, 15.00, NS1HD) και αναφέρθηκε στην ήττα απ’ την Πόρτο λέγοντας πως “οι συμπαίκτες του σκέφτονται πλέον μια καινούργια προοπτική, αυτή του Europa League”.

Για τον ίδιο είπε μεταξύ άλλων πως “θέλει ν’ αποδείξει πράγματα και πως είναι έτοιμος, καθώς δουλεύει για τη στιγμή που θα του δοθεί η ευκαιρία”. Για τη Λαμία ο Τιάγκο Σίλβα τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να δείξει “υπομονή και ποιότητα και τοι λίγες ευκαιρίες που θα δημιουργηθούν, να γίνουν γκολ”.   

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Τιάγκο Σίλβα στο video!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.