Ολυμπιακός: Θα δοκιμάσει για ΑΕΚ ο Φορτούνης

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του Κώστα Φορτούνη στο ματς με τη Λαμία.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Λαμία την Κυριακή το μεσημέρι (15.00, NS1HD) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League σε ένα ματς απαντήσεων για τους “ερυθρόλευκους” μετά την αγωνιστική κάμψη του τελευταίου διαστήματος. Ο Πέδρο Μαρτίνς ανέφερε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε να δει περισσότερα από τον Ολυμπιακό το επόμενο διάστημα κι έτσι η καλή εμφάνιση και νίκη απέναντι στη Λαμία είναι μονόδρομος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αντιμετωπίζει μια σημαντικά προβλήματα και σ’ αυτά προστίθενται η απουσία του Κώστα Φορτούνη από το ματς με τη Λαμία. Ο Έλληνας μέσος ταλαιπωρείται από ένα σφίξιμο στον οπίσθιο μηριαίο, “κληρονομιά” από την τελευταία προπόνηση πριν το ματς με την Πόρτο. Έτσι θα μείνει εκτός αποστολής για τη Λαμία, με προοπτική να δώσει το παρών κόντρα στην ΑΕΚ. Παράλληλα ο Μαντί Καμαρά παραπονέθηκε για μυϊκούς πόνους και είναι πιθανό να πάρει ανάσες στο προσεχές ματς. 

Το παιχνίδι με τη Λαμία αποτελεί ευκαιρία για τον Τιάγκο Σίλβα, ο οποίος θα πάρει πιθανότατα φανέλα βασικού, πριν το εμβόλιμο ντέρμπι με την ΑΕΚ στις 16 Δεκεμβρίου (19.30, NS1HD). Ο Πορτογάλος μετράει ελάχιστα επίσημα λεπτά, αυτά κόντρα στον Βόλο, τα οποία άφησαν υποσχέσεις για τη συνέχεια.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.