Ολυμπιακός: Καλός ο Ντάγκερσταλ, αλλά…

Το τμήμα σκάουτινγκ των Πειραιωτών έχει ξεχωρίσει τον Φιλίπ Ντάγκεσταλ. Σε ποιο ματς τον παρακολούθησαν τελευταία φορά.

To προφίλ του Φιλίπ Ντάγκεσταλ είναι αρκετά ελκυστικό καθώς το συμβόλαιο του 23χρονου Σουηδού ποδοσφαιριστή με την Νόρκεπινγκ ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου του 2020. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός βρίσκεται σε διαδικασία εύρεσης ομάδας, καθώς θέλει να κάνει ένα βήμα πιο μακριά στην καριέρα του, καθώς αγωνίζεται στην ομάδα του σουηδικού νότου από το 2015, όταν ακόμα ήταν μέλος της ακαδημίας της.

Ο σουηδικός τύπος έκανε ειδική αναφορά στις ομάδες που έχουν στο στόχαστρο τον Σουηδό αμυντικό και συγκεκριμένα στον Ολυμπιακό. Μάλιστα ο ίδιος ο παίκτης ρωτήθηκε για το υποτιθέμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και απάντησε μεταξύ άλλων: “Θα ήταν πολύ καλό βήμα να πήγαινα στον Ολυμπιακό, είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος, είναι μια καλή ομάδα και θα μπορούσα να με φανταστώ εκεί”. 

Η προτεραιότητα, τα νέα συμβόλαια και ο Μάρκοβιτς

Η αλήθεια είναι πως το τμήμα σκάουτινγκ των Πειραιωτών έχει ξεχωρίσει τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Τα αγωνιστικά του στοιχεία, η ηλικία και φυσικά το γεγονός πως μένει ελεύθερος αρέσουν αρκετά στους “ερθυθρόλευκους”. Όμως το πιθανότερο είναι πως δεν είναι μια υπόθεση η οποία θα προχωρήσει στο επόμενο επίπεδο. Ο λόγος είναι πως στον Ολυμπιακό τη συγκεκριμένη περίοδο δεν “καίγονται” για την απόκτηση στόπερ. Ειδικά μετά την τριπλή ανανέωση των συμβολαίων των Σεμέδο, Σισέ και Μπα, η υπόθεση απόκτησης κεντρικού αμυντικού, όπως φαίνεται μετατίθεται για μελλοντική περίοδο. 

Την ίδια ώρα ας μην ξεχνάμε την περίπτωση του Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, ο οποίος πλέον αγωνίζεται με τη φανέλα της Παρτίζαν ως δανεικός και τα πηγαίνει περίφημα. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός μετράει επτά 90λέπτα στην πολύ καλή πορεία της ομάδας του. Οπότε είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει το καλοκαίρι στον Ρέντη για μια νέα ευκαιρία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.