ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρ. 2-0: Ο Τζόλης ήταν ο αστέρας! (vids)

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-0 του Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, αν και αγωνίστηκε χωρίς τον αποβληθέντα Ελ Καντουρί. Σκόρερ οι Τζόλης και Ζίβκοβιτς.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 24 βαθμούς στο πρωτάθλημα, επιστρέφοντας στις θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από την Ομόνοια. Ο “δικέφαλος του βορρά” επικράτησε 2-0 του Αστέρα Τρίπολης για την 11η αγωνιστική της Super League. Ήταν η πέμπτη συνεχόμενη νίκη του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα.

Φτωχό πρώτο ημίχρονο και αποβολή Ελ Καντουρί!

Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας και την περισσότερη επιθετική ενέργεια, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια κλασική ευκαιρία. Στο 10ο λεπτό ο Ζίβκοβιτς εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Ίνγκασον πρόλαβε την έξοδο του Παπαδόπουλου και πήρε την κεφαλιά. Η μπάλα πέρασε πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Αστέρα. Ο Ισλανδός παραπονέθηκε ότι τον κράτησε ο Σουάρεθ. Στο 21ο λεπτό ο Ροντρίγκο αποχώρησε με μυϊκό πρόβλημα και τη θέση του πήρε ο Ουαγκέ. Η επόμενη μεγάλη στιγμή άνηκε στην ομάδα της Τρίπολης. Στο ημίωρο ο Κρέσπι έπιασε κεφαλιά προς τα πίσω στο πρώτο δοκάρι, ο Γιαννούλης απομάκρυνε προ του Σίτο, ο οποίος ήταν έτοιμος να σκοράρει για τον Αστέρα.

ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρ.: Η φάση που οδήγησε στην κουτουλιά και την αποβολή του Ελ Καντουρί (38′)

Στο 33′ ο Γιαννούλης με τον Τζόλη συνεργάστηκαν και ο τελευταίος μοίρασε στον Ελ Καντουρί, ο οποίος έπεσε στην περιοχή από την παρενόχληση του Μπόρχα Φερνάντεθ. Στη συνέχεια της φάσης υπήρξε αψιμαχία με τον Μαροκινό του ΠΑΟΚ να ρίχνει στο έδαφος τον Σουάρεθ. Ο διαιτητής μέσω VAR έδειξε κόκκινη κάρτα στον Ελ Καντουρί. αφήνοντας τον ΠΑΟΚ με δέκα παίκτες. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς άλλη αξιόλογη φάση, με τον Πάμπλο Γκαρσία να μπαίνει σε σκέψεις για τη διαχείριση του αριθμητικού μειονεκτήματος.

Με την αύρα του Τζόλη και τη διάθεση του Ζίβκοβιτς!

Η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο άνηκε στον ΠΑΟΚ. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς εκτέλεσε το κόρνερ, ο Σβαμπ έπιασε γυριστή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Παπαδόπουλου. Στο 54′ ο Ζίβκοβιτς δημιούργησε άλλη μια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Έκανε κούρσα από δεξιά, σημάδεψε τον Σβιντέρσκι, αλλά ο Σουάρεθ απομάκρυνε προ του Πολωνού. To κρεσέντο του Σέρβου συνεχίστηκε στο 57′. Ο Ζίβκοβιτς έβγαλε τη σέντρα με το αριστερό και η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Αστέρα μετά από ανεπαίσθητη επαφή με τον Άλβαρες.

ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρ.: Δοκάρι ο Δικέφαλος του Βορρά (57′)

Το 64′ ο Χρήστος Τζόλης έβγαλε τον ΠΑΟΚ από την επιθετική αστοχία με μια φάση που υπέγραψε προσωπικά! Πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή και αφού απέφυγε τον Γκαρσία, εξαπέλυσε εντυπωσιακό σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στην εστία του Αστέρα Τρίπολης για το 1-0. Ήταν το ένατο γκολ στη σεζόν για τον νεαρό μέσο και τρίτο στη Super League.

ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρ.: 1-0 (64′)

Στο 69ο λεπτό ο Τζόλης κέρδισε πέναλτι σε μονομαχία με τον Πασαλίδη και ο Ζίβκοβιτς ανέλαβε την εκτέλεση για να γράψει το 2-0. 

ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρ.: 2-0 (69′)

Μέχρι το φινάλε οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν κάποια σημαντική ευκαιρία, με τον ΠΑΟΚ απλά να διαχειρίζεται το σκορ μέχρι το τέλος του ματς. Την επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ θα δοκιμαστεί στο μεγάλο ντέρμπι τη πολης στο “Κλ. Βικελίδης” απέναντι στον Άρη, ενώ ο Αστέρας υποδέχεται τον Ατρόμητο.

ΠΑΟΚ (Γκαρσία): Πασχαλάκης, Ροντρίγκο (21’ Ουαγκέ), Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Σβαμπ, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Α. Ζίβκοβιτς (88’ Μουργκ), Τζόλης (88’ Κρέσπο), Σβιντέρσκι (68΄ Τσιγγάρας).

Αστέρα Τρίπολης (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρσία, Σουάρεθ (60’ Πασαλίδης), Καστάνιο, Άλβαρες (60’ Τασουλής), Βαλιέντε (60’ Ιγκλέσιας), Φερνάντες (78’ Γκόμεζ), Τιλίκα, Ριέρα, Σίτο (78’ Τζίμας), Κρέσπι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.