Ολυμπιακός: Μασούρας των ανατροπών!

Ο Γιώργος Μασούρας είναι ο παίκτης που όταν σκοράρει τα νέα είναι περίφημα για τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 4-1 του Βόλου στο “Γ. Καραϊσκάκης” για την 11η αγωνιστική της Super League και όπως ανέφερε ο Πέδρο Μαρτίνς τα πολλά γκολ δεν πρέπει να κρύψουν τις δυσκολίες του συγκεκριμένου παχνιδιού. Ο Βόλος είχε δοκάρι με τον Δουβίκα (7′) και προηγήθηκε στο σκορ με τον Μπαριέντος (11′). Παρά το μέτριο πρόσωπο ο Ολυμπιακός κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι με τον Γιώργο Μασούρα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Βόλο

Στη συνέχεια ανέλαβε ο Ελ Αραμπί, ο οποίος με χατ – τρικ έγραψε το τελικό 4-1, όμως το γκολ του Γιώργου Μασούρα αποτέλεσε ορόσημο για το παιχνίδι με τον Βόλο. Ο Έλληνας μέσος έφτασε τα 19 γκολ με την “ερυθρόλευκη” φανέλα σε 84 ματς. Ο Μασούρας δεν έχει σκοράρει ποτέ σε ήττα ή ισοπαλία του Ολυμπιακού. Όλα του τα γκολ συνοδεύουν νίκες για την ομάδα του Πειραιά!

Ο Γιώργος Μασούρας είναι φτιαγμένος για τα δύσκολα, καθώς από τα 19 αυτά γκολ, τα έντεκα έχουν ανοίξει τον δρόμο των Πειραιωτών για τη νίκη. Τρία από αυτά τα γκολ, έχουν φέρει στα ίσια το σκορ, για να πάρει στη συνέχεια το τρίποντο ο Ολυμπιακός. Είναι ξεκάθαρο πως ο Μασούρας είναι παίκτης με υψηλή συγκέντρωση και κίνητρο, γι΄αυτό και ανοίγει συνήθως το σκορ, ενώ πιθανή εις βάρος του Ολυμπιακού διακύμανση, δεν επηρεάζει την αποτελεσματικότητα του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.