Αρης: Η διαχείριση Μάνου και Λόπεθ (pics)

Ο Ακης Μάντζιος είχε βασικό τον Κριστιάν Λόπεθ στα πρώτα παιχνίδια-Στα επόμενα τέσσερα βασικός είναι ο Δημήτρης Μάνος που πλέον είναι ο πρώτος σε τελικές παίκτης του Αρη

Ο Δημήτρης Μάνος, με τα δύο γκολ που σημείωσε στη νίκη του Αρη επί της ΑΕΛ στο “Αλκαζάρ” ήταν ένα από τα πρόσωπα του αγώνα.

Για τον Μανο ήταν το τέταρτο σερί παιχνίδι που έπαιζε βασικός και ήταν το πρώτο στο οποίο σκόραρε. Και μάλιστα δις…

Κριστιάν Λόπεθ και Δημήτρης Μάνος εναλλάσσονται στην κορυφή της επίθεσης του Αρη μέχρι τώρα στη σεζόν.

Στην αρχή της περιόδου, ο Λόπεθ είχε προβάδισμα για να είναι αυτός στο αρχικό σχήμα. Στα τελευταία παιχνίδια, το προβάδισμα αυτό το έχει πάρει ο Μάνος

Όταν ανέλαβε ο Ακης Μάντζιος την τεχνική ηγεσία του Αρη, κράτησε βασικό στα πρώτα παιχνίδια τον Λόπεθ.

Ο Ισπανός επιθετικός ήταν βασικός στο ντεμπούτο του Μάντζιου στο παιχνίδι του Άρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και ήταν βασικός και στα δύο επόμενα, με τον Παναθηναϊκό (στο ΟΑΚΑ) και με τον Απόλλωνα Σμύρνης στους “Ζωσιμάδες” όπου ο Αρης ήταν τυπικά γηπεδούχος. 

Ο Λόπεθ δεν σκόραρε σε κάποιο από αυτά τα παιχνίδια όπως δεν είχε σκοράρει και στα προηγούμενα (επί Ενινγκ ή στον Βόλο, με υπηρεσιακό τον Απόστολο Τερζή) που ήταν βασικός.

Στο μόνο παιχνίδι που σκόραρε ήταν στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος, στο παιχνίδι του Αρη με τη Λαμία, σε ένα παιχνίδι που ήρθε από τον πάγκο και βοήθησε τον Αρη στην ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και στη νίκη. 

Μετά το παιχνίδι του Αρη με τον Απόλλωνα Σμύρνης στους “Ζωσιμάδες” η σκυτάλη πέρασε στον Μάνο.

Ο Δημήτρης Μάνος μπήκε για πρώτη φορά βασικός στο παιχνίδι του Αρη με τον Αστέρα Τρίπολης στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Σε εκείνο το παιχνίδι (1 Νοεμβρίου) είχε κάνει τις 5 από τις 12 τελικές που είχε ο Αρης. Δεν κατάφερε να σκοράρει. 

Ο Μάντζιος τον κράτησε βασικό και στα επόμενα παιχνίδια με -κατά σειρά- Παναιτωλικό, Ολυμπιακό και ΑΕΛ. Βρήκε τα γκολ με την ΑΕΛ. Ενδιάμεσα είχε κερδίσει στο Αγρίνιο το πέναλτι που έκανε γκολ ο Μπρούνο Γκάμα για τη νίκη του Άρη επί του Παναιτωλικού. 

Σε ό,τι αφορά στις τελικές προσπάθειες των δύο παικτών (σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της SL), ο Μάνος έχει 15 (πλέον είναι ο πρώτος του Αρη σε αυτή την κατηγορία) και ο Λόπεθ έχει μία, το γκολ που πέτυχε με τη Λαμία. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.