Ολυμπιακός: Το restart του Βινάγκρε

Πως ο Ρούμπεν Βινάγκρε μπαίνει ξανά στο rotation του Μαρτίνς. Το ματς με τον Βόλο και στο βάθος... Πόρτο!

Ο Ρούμπεν Βινάγκρε αποτέλεσε μια από τις πιο ηχηρές μεταγραφές του Ολυμπιακού στην τελευτα’ία μεταγραφική περίοδο. Η αποχώρηση του Κώστα Τσιμίκα, καλύφθηκε από έναν ποδοσφαιριστή επιπέδου Premier League. Ο Βινάγκρε με 25 συμμετοχές την περασμένη σεζόν με τη φανέλα της Γουλβς, έφτασε στον Πειραιά ως μια έτοιμη λύση για τον Ολυμπιακό. O Πορτογάλος έφτασε στη χώρα μας στις 3 Οκτωβρίου και μόλις στις 31 του μήνα πραγματοποίησε την πρώτη του συμμετοχή με τον Ολυμπιακό. Και μοναδική μέχρι στιγμής. Ένα χτύπημα στο ματς της εθνικής νέων της Πορτογαλίας με αντίπαλο το Γιβραλτάρ, άφησε τον Βινάγκρε πίσω σε ρυθμό με αποτέλεσμα ο Χοσέ Χολέμπας να… χτυπήσει υπερωρίες.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δούλεψε αρκετά πάνω στην περίπτωση του συμπατριώτη του και όπως όλα δείχνουν θα επανεμφανιστεί στο παιχνίδι με τον Βόλο το Σάββατο (5/12, 19.30, NS2HD). Ο ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα Πορτογάλος με μια πειστική εμφάνιση θα αυξήσει τις πιθανότητες να πάρει χρόνο συμμετοχής και στον τελικό με την Πόρτο, αν και ο Χολέμπας έχει σαφές προβάδισμα μέχρι στιγμής.

Ο Βινάγκρε οπως προκύπτει από την καθημερινότητα του Ρέντη, μόνο “ξενερωμένος” δεν είναι με την παρουσία του στον Ολυμπιακό. Ο 21ετών Πορτογάλος παραμένει ευδιάθετος και δηλώνει ικανοποιημένος απ’ όσα έχει συναντήσει στον “ερυθρόλευκο” οργανισμό. Η αλήθεια είναι πως έχει βοηθηθεί αρκετά απ’ την παρουσία αρκετών Πορτογάλων στο ρόστερ και στο τεχνικό επιτελείο. Αυτό που απομένει είναι να κερδίσει θέση βασικού στο μυαλό του Μαρτίνς. Για να προσπεράσει τον… υπερτίμιο Χολέμπας, θα χρειαστεί αρκετή δουλειά!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.