Με Ελ Αραμπί για τη νίκη ο Ολυμπιακός

Με δύο επιπλέον πολύτιμες λύσεις βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη η ομάδα των Πρωταθλητών.

Ο Ολυμπιακός μετά την αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι, καλείται να παίξει ένα ακόμη σημανtικό ματς, αυτή τη φορά για τη Super League
Οι Πρωταθλητές καλούνται να παλέψουν για την πρώτη θέση στον πίνακα της βαθμολογίας, με τον εντυπωσιακό ως τώρα Άρη και μάλιστα εκτός έδρας. 

Παιχνίδι που όπως τόνισε στις δηλώσεις μετά το ματς με τους Άγγλους ο Μαρτίνς είναι από εκείνα που επιβάλλεται να κερδίσει η ομάδα του για να φτάσει στην κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος. 

Οι πολύτιμες επιστροφές

Το θετικό για τον Πέδρο Μαρτίνς είναι πως τα προβλήματα μειώνονται καθώς στην αποστολή των ερυθρολεύκων βρίσκονται ο Ελ Αραμπί και ο Χολέμπας.

Η επιστροφή των δύο δεν είναι απλά θετική για το Σαββατιάτικο ντέρμπι κορυφής αλλά και για το ερχόμενο Ευρωπαϊκό ματς των Πρωταθλητών. 

Ο Πορτογάλος τεχνικό μίλησε χθες στον Βασίλη Κωσνταντόπουλο για το πόσο πιστεύει στο ρόστερ της ομάδας του, αλλά είναι δεδομένο πως η παρουσία του Ελ Αραμπί στην επίθεση δίνει άλλη δυναμική στον Ολυμπιακό.  Ξέρει πολύ καλά άλλωστε πως τα παιχνίδια του Ελληνικού πρωταθλήματος είναι πολύ δύσκολα και απαιτείται μεγάλη προσπάθεια ώστε να καταφέρει η ομάδα του να τα κερδίσει. 

Στην αποστολή της ομάδα του Πειραιά, είναι επίσης ο Βρουσάι που έδειξε καλά στοιχεία στα λεπτά που έπαιξε κόντρα στο μεγαθήριο της Σίτι, είναι ο Τιάγκο Σίλβα που ακόμα ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν τον έχει δει να αγωνίζεται και τέλος ο Κάιπερς που μπορεί να πάρει λεπτά συμμετοχής. 

Οι σκέψεις του Μαρτίνς

Η κρισιμότητα του αγώνα ίσως αναγκάσει τον Μαρτίνς να επιστρέψει στην κλασική του 11άδα με τους Σα κάτω από τα δοκάρια, Ραφίνια και Χολέμπας στα άκρα της άμυνας, Σεμέδο και Μπα στο κέντρο της, τους Εμβιλά, Καμαρά και Μπουχαλάκη στην τριάδα των αμυντικών χαφ και μπροστά, στο 4-3-3, τους Μασούρα, Φορτούνη στα άκρα και τον Ελ Αραμπί ως φορ στο κέντρο. 

Μία ακόμη επιλογή θα μπορούσε να είναι το 4-2-3-1 μένοντας εκτός ο Μπουχαλάκης, τρίαδα με τους Μασούρα Λοβέρα στα άκρα, τον Φορτούνη στο κέντρο και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή. 

Το σίγουρο είναι πως ο Μαρτίνς θα… ζυγίσει πολύ τα πράγματα, καθώς έρχεται και Ευρωπαϊκό ματς στο οποίο ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά η αποστολή
Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ντρέγκερ, Ραφίνια, Σισέ, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Πέπε, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Λοβέρα, Μασούρας, Σουντανί, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Φορτούνης, Κάιπερς, Ελ Αραμπί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.