Άρης – Ολυμπιακός : Ο Αλέκος και ο Άρης (vid)

Ο Άρης αποτέλεσε τον αγαπημένο αντίπαλο του Αλέκου Αλεξανδρή μεταξύ των πέντε κορυφαίων ομάδων της χώρας. Απέναντι στους Θεσσαλονικείς πέτυχε εννέα γκολ στην καριέρα του.

Ο Άρης αποτέλεσε τον αγαπημένο αντίπαλο του Αλέκου Αλεξανδρή μεταξύ των πέντε κορυφαίων ομάδων της χώρας. Απέναντι στους Θεσσαλονικείς πέτυχε εννέα γκολ στην καριέρα του.

Η σχέση του Αλέκου Αλεξανδρή με τον Άρη ήταν εξαιρετική. Απέναντι σε αυτόν σκόραρε εννέα φορές στην καριέρα του, τις περισσότερες από οποιαδήποτε άλλη ομάδα από τις πέντε μεγάλες της χώρας.

Τον Μάιο του 2002, σε ένα ματς για την τελευταία αγωνιστική της σεζόν όπου ο Ολυμπιακός χρειαζόταν την νίκη στο Κλεάνθης Βικελίδης για να κατακτήσει το πρωτάθλημα ο Αλεξανδρής έγινε ο απόλυτος πρωταγωνιστής και ο μοναδικός στην ιστορία με χατ-τρικ σε ντέρμπι Άρη – Ολυμπιακού.  

Άνοιξε το σκορ στο 2ο λεπτό… έκανε το 0-3 στο 42ο λεπτό και ολοκλήρωσε την νίκη τίτλου με 5-1 των Πειραιωτών με ωραία κεφαλιά στο 80ο λεπτό την οποία πανηγύρισε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Με 19 γκολ ήταν ο πρώτος σκόρερ εκείνης της σεζόν. Αυτό ήταν το έκτο και τελευταίο χατ-τρικ της καριέρας του στην πρώτη Εθνική.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.