Λαμία-Αστέρας Τρ. 2-2: Mατσάρα στο β’ μέρος! (vids)

Ισοπαλία με δύο γκολ για κάθε ομάδα στο «Αθανάσιος Διάκος»! Αστέρας Τρίπολης και Λαμία ήταν σαφώς επηρεασμένοι από τη διακοπή στο πρώτο 45λέπτο, αλλά στο β' μέρος, ειδικά οι γηπεδούχοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους.

Λαμία και Αστέρας Τρίπολης μοιράστηκαν τους βαθμούς της ισοπαλίας μετά από ένα χορταστικό παιχνίδι. Ένα ματς που είχε γκολ (δύο από κάθε ομάδα), δύο πέναλτι, πληθώρα αμφισβητούμενων φάσεων και φυσικά… VAR.

Το ματς:

Επηρεασμένες από την 20ήμερη διακοπή, οι δύο ομάδες δεν ήταν καλές στο πρώτο μέρος του αγώνα. 

Ειδικά η Λαμία είχε μόλις μία τελική φάση στο πρώτο 45λέπτο ενώ ο Αστέρας Τρίπολης τέσσερις (τις τρεις στον στόχο).

Οι Αρκάδες ευτύχησαν να προηγηθούν στο 41′ με πέναλτι του Μπαράλες, και να πάνε στα αποδυτήρια προηγούμενοι στο σκορ.

Αυτό ήταν το 50ο γκολ του Αργεντίνου σέντερ φορ στη Super League. 

Άλλη ομάδα βγήκε στο δεύτερο μέρος η Λαμία. Καμία σχέση με το πρώτο ημίχρονο. Το συγκρότημα του Μπάμπη Τεννέ «μεταμορφώθηκε» και η ισοφάριση του 56ού λεπτού ήρθε φυσιολογικά. Ο Μίλος Ντέλετιτς κέρδισε το πέναλτι από το Μουνάφο και το εκτέλεσε κερδίζοντας τον Παπαδόπουλο. 

Η συνέχεια άνηκε στους γηπεδούχους. Η έμπνευση του Μπάμπη Τεννέ να περάσει στο ματς το Νίκο Τσούκαλο στο 66′, αποδείχθηκε καθοριστική! Μόλις τρία λεπτά αργότερα, ο 28χρόνος ποδοσφαιριστής έπιασε εξαιρετικό σουτ και έδωσε προβάδισμα στη Λαμία (2-1).

Το παιχνίδι είχε πλέον φουντώσει για τα καλά, με το ρυθμό να είναι εξαιρετικός. 

Ο Αστέρας έβγαλε αντίδραση μετά από ένα πρώτο τραγικό 25λέπτο στο δεύτερο ημίχρονο, και με τον Ριέρα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ένα ριμπάουντ, ισοφάρισε σε 2-2 (79′).

Το τελευταίο δεκάλεπτο έως το 90ο λεπτό δεν προσέφερε πολλές συγκινήσεις αλλά στις καθυστερήσεις η Λαμία έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να πανηγυρίσει την πρώτη της φετινή νίκη!

Αρχικά, στο 91′ ο Πέτρος Τσαγκαράκης έδειξε την άσπρη βούλα, αλλά το VAR έδειξε πως η παράβαση του Ιγκλέσιας ήταν έκτος περιοχής.

Επτά λεπτά μετά ο Νίκος Τσούκαλος έχασε τετ α τετ με τον Παπαδόπουλο να του λέει «όχι» και λίγο πριν τη λήξη ο Τιλίκα σηκώθηκε μόνος στο ύψος του πέναλτι αλλά η κεφαλιά του ήταν άστοχη.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε, με το αποτέλεσμα να είναι δίκαιο βάση της συνολικής εικόνας του ματς.

Φυσικά, η Λαμία χρειαζόταν τους τρεις βαθμούς, καθώς βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας με 2 βαθμούς. Όμως, παρά την εξαιρετική εμφάνιση στο β’ μέρος, η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου ήταν αποκαρδιωτική και ουσιαστικά της στοίχισε.

Από την άλλη ο Αστέρας, είχε ευκαιρίες να πάρει το ματς, αλλά στο β’ μέρος έδειξε ότι δεν άξιζε το «διπλό» και αρκέστηκε στην ισοπαλία, που τον ανεβάζει στους 11 βαθμούς μετά από εφτά ματς.

Δείτε ΕΔΩ την λεπτό προς λεπτό εξέλιξη του αγώνα

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Επασί, Σκόνδρας, Ασίγκμπα, Αντέτζο, Αραμπούλι (Τσούκαλος 66′), Ρόμανιτς, Μπεχαράνο, Μπαχανάκ, Καραμάνος, Ντέλετιτς (Βασιλακάκης 80′), Μπουλούλης (Σαραμαντάς 99′)

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Σουάρεθ, Πασαλίδης, Μουνάφο (Φερνάντεθ 75′), Βαλιέντε (Ιγκλέσιας 88′), Ριέρα (Αλί Μπαμπά 88′), Σίτο (Γκόμεζ 75′), Κρέσπι (Λεό Τιλίκα 66′), Μπαράλες

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο  Πέτρος Τσαγκαράκης.

Βοηθοί: Αθανάσιος Κόλλιας, Τιμολέων Γεωργακόπουλος

4ος Διαιτητής: Άγγελος Αγγελάκης

VAR: Αναστάσιος Παπαπέτρου, 

AVAR: Ιορδάνης Απτόσογλου 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.