Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Σισέ-Κάτσε, απρόσμενοι πρωταγωνιστές (vid)

Δύο απρόσμενοι πρωταγωνιστές έγραψαν την ιστορία του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός τον Νοέμβριο του 2018. Ένας αμυντικός, ο Σισέ και ένας αμυντικός μέσος ο Κάτσε, διαμόρφωσαν το τελικό 1-1.

Δύο απρόσμενοι πρωταγωνιστές έγραψαν την ιστορία του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός τον Νοέμβριο του 2018. Ένας αμυντικός, ο Σισέ και ένας αμυντικός μέσος ο Κάτσε, διαμόρφωσαν το τελικό 1-1.

Από τη μία πλευρά ένα αμυντικό χαφ, συνηθισμένο να κόβει, να τρέχει, να μοιράζει στη μεσαία γραμμή. Από την άλλη ένας σκληροτράχηλος αμυντικός γνωστός για το δυναμικό του στιλ. Κάτσε και Σισέ έκαναν αυτά για τα οποία έγιναν γνωστοί, αλλά μπήκαν και στη χρυσή βίβλο των ντέρμπι, σκοράροντας από ένα γκολ.

Στο 61′ ο Κάτσε με καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή έδωσε προβάδισμα στους πράσινους, οι οποίοι κρατούσαν τη νίκη μέχρι τις καθυστερήσεις. Τότε ο Σισέ σκόραρε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα ισοφαρίζοντας στο 90+5 για το τελικό 1-1. Αυτό είναι το τελευταίο γκολ που έχει σημειώσει ο Αφρικανός μέχρι και σήμερα στο πρωτάθλημα, ενώ ο Αλβανός μέσος έχει βάλει 9 γκολ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.