Ολυμπιακός: Τι κράτησε ο Μαρτίνς απ’ την “πεντάρα”

Ποιοι παίκτες διασώθηκαν απ' τη φιλική ήττα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Οι αντιδράσεις και οι συστάσεις του Μαρτίνς.

Μια ήττα ακόμα και σε φιλικό ματς και μάλιστα με τέτοιο σκορ, μόνο αδιάφορη δεν μπορεί να περάσει για μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες φιλοξένησαν τον Ατρόμητο στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και η ομάδα του Περιστερίου τους επιφύλασσε το ευρύ 5-2, ως… άτυπη ρεβάνς του 4-0 της κανονικής διάρκειας της Super League. O Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει πολλά πράγματα να θυμάται από το συγκεκριμένο παιχνίδι και είχε κυρίως παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του, σε ό,τι αφορά τη συγκέντρωση, την προσήλωση και τη διάθεση. 

Οι μοναδικοί που διασώθηκαν ως προς τα παραπάνω ήταν ο Ματιέ Βαλμπουενά και ο Μπρούμα. Ο Γάλλος αντιμετωπίζει κάθε παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο, έτσι και έκανε στο προπονητικό φιλικό με τον Ατρόμητο, ενώ ο Μπρούμα είδε το ματς ως ακόμα ένα σκαλοπάτι για την προσαρμογή του και ήταν θετικός σε σχέση με άλλους παίκτες. 

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρακολουθώντας την εξέλιξη του φιλικού, έδειχνε να μην πιστεύει σε ορισμένες περιπτώσεις όσα συνέβαιναν εντός αγωνιστικού χώρου. Το σχήμα του Ολυμπιακού προφανώς ήταν ασύνδετο και ο Ατρόμητος ήταν πλήρης, όμως έλειψαν βασικά στοιχεία της φιλοσοφίας του Μαρτίνς από τους “ερυθρόλευκους”. Κακή κυκλοφορία μπάλας και λειψές αμυντικές μεταβάσεις χαρακτήρισαν την εικόνα του Ολυμπιακού.

Κάτι το οποίο χαροποίησε τον τεχνικό του Ολυμπιακού ήταν η συμμετοχή στο ματς για 90 λεπτά των Ουσεϊνού Μπα και Τιάγκο Σίλβα. Οι δύο παίκτες για διαφορετικούς λόγους χρειάζονται χρόνο που θα τους δώσει αγωνιστικό ρυθμό. Ο Μπα προφανώς είναι πιο μπροστά. Ο Τιάγκο Σίλβα έδειξε διάθεση και καλά πατήματα στο χώρο του κέντρου, αλλά ήταν προφανές πως χρειάζεται χρόνο ακόμα για να βοηθήσει σε συνθήκες επίσημου αγώνα. 

Ο Μπρούνο και ο Μάξι Λοβέρα δεν χρησιμοποιήθηκαν. Ο Βραζιλιάνος πληρώνει την απερισκεψία του με σιωπηλή τιμωρία, ενώ ο Αργεντινός μετά τις δηλώσεις του περί πρόθεσης να αποχωρήσει άμεσα απ’ τον Ολυμπιακό, θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσει τον ρόλο του στην ομάδα και το ρόστερ. Ο Ούγκο Κάιπερς είχε έναν μικρό τραυματισμό και προτιμήθηκε να μην ρισκάρει με τη συμμετοχή του στο φιλικό. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.