Ο Γκουαρντιόλα “φώναξε” λύστε το θέμα Φορτούνη

Το αν υπάρχει πρόβλημα ή όχι μεταξύ Μαρτίνς και "Φόρτου" δεν το ξέρει κανείς, πολλοί όμως μπορούν να πουν διάφορα, κάτι που κάνει κακό και στις δύο πλευρές.

Το να σε αποθεώνει ο Πεπ Γκουαρντιόλα το λες και παράσημο. Ο Πεπ που είχε κι έχει στα “χέρια” του ποδοσφαιριστές στη μεσαία γραμμή κορυφαίους στον κόσμο. 

Όταν είσαι ο Κώστας Φορτούνης και ακούς τον προπονητή της Μάνστεστερ Σίτι να λέει “κρίμα που δεν είδα απόψε τον Φορτούνη να παίζει, έναν παίκτη τόσο ποιοτικό“, αλλά εσύ είσαι στο… σπίτι σου, τότε κάτι πρέπει να αλλάξει. 

Όχι αποκλειστικά και μόνο από τη δική του πλευρά, ίσως και από την πλευρά του ο Μαρτίνς, για τον δε Φαν Σχιπ είναι αστείο και να το συζητάμε. 

Ο Κώστας Φορτούνης είναι ο ποιοτικότερος ποδοσφαιριστής του Ελληνικού ποδοσφαίρου και σίγουρα ένας από τους ποιοτικότερους του Ολυμπιακού
Από τον τραυματισμό του και μετά ο ίδιος έχει “φεγγάρια” τρομερών εμφανίσεων αλλά και… “μαύρες τρύπες“. 
Ο Μαρτίνς ξέροντας την πίεση που έχει ο Ολυμπιακός για τα αποτελέσματα, αλλά και την πίεση χρόνου για υπομονή, επιλέγει να αφήνει τον “Φόρτου” εκτός 11άδας

Στο ματς με τον Απόλλωνα ο Έλληνας μέσος στο πρώτο μέρος δεν ήταν αυτός που θα περίμενε ο Πορτογάλος τεχνικός, η άμυνα των φιλοξενούμενων ήταν προσαρμοσμένη επάνω του και με το ροτέισον, οι νέοι παίκτες δεν βοηθούσαν τον ίδιο να βρει χώρους. Τα μαρκαρίσματα δυνατά και σε ένα απ’ αυτά το γόνατο του Φορτούνη βρίσκει με γόνατο αντιπάλου του. Ο ίδιος κουτσαίνει και από τον πάγκο δέχεται τις πρώτες βοήθειες. 

Στο ημίχρονο ο Φορτούνης μένει στα αποδυτήρια. 

Είτε για αγωνιστικούς λόγους, είτε για το γόνατο του ο παίκτης δεν επιστρέφει για το δεύτερο μέρος. 

Στην αποστολή για το Μάντσεστερ μένει εκτός και όλοι κάνουν κουβέντα για τον λόγο και για τον αν ήρθε σε μία ακόμη ρήξη με τον Πορτογάλο τεχνικό. 

Ο Πέδρο Μαρτίνς γίνεται αποδέκτης ερωτήσεων για το συγκεκριμένο θέμα και δίνει απάντηση που μοιάζει μισή αλήθεια. “Ο Κώστας μας είπε ότι δεν μπορεί να προπονηθεί”, απάντησε ο Πορτογάλος κι άφησε να εννοηθεί ότι δεν έχει πειστεί ότι ο παίκτης όντως δεν μπορούσες. 

Σε τέτοιες περιπτώσεις η αλήθεια είναι πάντα κάπου στη μέση, το σίγουρο είναι όμως πως και ο Ολυμπιακός χάνει αν δεν έχει τον Φορτούνη και ο Φορτούνης χάνει όταν δεν βρίσκεται σε τέτοια παιχνίδια. 
Να θυμίσω πως ο Έλληνας μέσος, είχε μείνει εκτός αποστολής και στο ματς με την Άρσεναλ στο Έμιρέιτς, τότε ήταν μετά την εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΟΚ, όταν και πάλι είχαν γραφτεί διάφορα που αφορούσαν σε συμπεριφορά και κόντρα με τον Μαρτίνς

Το στοίχημα για τον Ολυμπιακό και τον Φορτούνη είναι να βρεθεί λύση και ο παίκτης να μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του και η ομάδα να βοηθήσει τον Φορτούνη. 

Τέλος ο Έλληνας μέσος έχει μπροστά του περίπου 20 μέρες ώστε να κάνει πράξη το… θέλω του Γκουαρντιόλα!
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.