Ολυμπιακός: Μετά τον Σεμέδο, υπογράφει και ο Μπα

Μετά την θετική εξέλιξη στην υπόθεση του νέου συμβολαίου του Πορτογάλου ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναμένεται να "δέσει" και τον Σενεγαλέζο κεντρικό αμυντικό.

Μετά την θετική εξέλιξη στην υπόθεση του νέου συμβολαίου του Ρούμπεν Σεμέδο ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναμένεται να “δέσει” και τον Ουσεϊνού Μπα

Ο ένας εκ των τριών κεντρικών αμυντικών των Πρωταθλητών που κάνει… θαύματα και πλέον βρίσκεται στην λίστα πολλών ευρωπαϊκών ομάδων ήταν από τους ποδοσφαιριστές που έπαιρναν τα λιγότερα χρήματα στην ομάδα  
Αυτό αναμένεται να αλλάξει και ο Μπα να υπογράψει νέο συμβόλαιο, με πολύ μεγαλύτερες αποδοχές και φυσικά για περισσότερα χρόνια. 

Στον Ολυμπιακό είναι δεδομένο πως γνωρίζουν πολύ καλά αυτό το “παιχνίδι” και δεν θα άφηναν σε καμία περίπτωση τόσο σημαντικά ποδοσφαιρικά πeρουσιακά τους στοιχεία να “χαθούν” χωρίς κέρδος για την ομάδα. 

Οι παίκτες πλέον θα έχουν το συμβόλαιο που τους καλύπτει τις ανάγκες και για να φύγουν τα χρήματα που θα πρέπει να δώσει η ομάδα που θα κάνει την κίνηση θα είναι πολύ περισσότερα. 
Οι επόμενοι που αναμένεται να πάρουν σειρά για να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια, είναι οι Μασούρας, Ραντζέλοβιτς και Καμαρά , με τους δύο πρώτους να είναι σχεδόν συμφωνημένοι. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.