Αρης: Φέρνει “δώρα” ο Μπερτόγλιο (pic)

Τα φώτα στον Άρη -δικαίως- πέφτουν στον Γκάμα, δίπλα όμως στον Πορτογάλο ανεβαίνει αθόρυβα και σταδιακά ο 30χρονος Αργεντινός που είναι ο πρώτος σε τελικές, έχει ένα γκολ και μία ασίστ

Είναι λογικό τα φώτα στον Αρη να πέφτουν στον Μπρούνο Γκάμα. Ο Πορτογάλος συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε την προηγούμενη σεζόν. Ήταν η πιο παραγωγική της καριέρας του με 13 συνολικά γκολ.

Και τώρα, έχει ήδη βάλει τρία γκολ στο Πρωτάθλημα και συνολικά τέσσερα, αν συνυπολογίσει κάποιος και το γκολ με την Κοβαλίβκα. 

Δίπλα όμως στον Γκάμα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη η σταδιακή άνοδος του Φακούντο Μπερτόγλιο που άρχισε από τον πάγκο της σεζόν αλλά πλέον είναι σε όλα τα αρχικά σχήματα. 

Στο πρόσφατο παιχνίδι του Αρη με αντίπαλο τον Απόλλωνα που έγινε στους “Ζωσιμάδες”, ο 30χρονος Αργεντινός τελείωσε το παιχνίδι με έξι τελικές (από τις 11 που είχε συνολικά ο Άρης) και έδωσε την ασίστ για το γκολ του Γκάμα. 

Από αυτό το παιχνίδι είναι χαρακτηριστικό το στατιστικό αποτύπωμα που δείχνει και το εύρος των κινήσεων που είχε στο γήπεδο ο Μπερτόγλιο και τη βοήθεια που έδωσε

Ξέχωρα από αυτό, ο Μπερτόγλιο με τις 6 τελικές που είχε σε αυτό το παιχνίδι είναι πλέον ο πρώτος παίκτης του Αρη σε τελικές στο Πρωτάθλημα καθώς έχει συνολικά 10 με τον Γκάμα να είναι στη δεύτερη θέση, έχοντας 8 τελικές. 

Οι δύο παίκτες είναι και αυτοί που έχουν κερδίσει στον Άρη τα περισσότερα φάουλ (έκαστος από 14) μέχρι τώρα στο Πρωτάθλημα. 

Ο Μπερτόγλιο ήρθε από τον πάγκο στο παιχνίδι της πρεμιέρας, εντός έδρας για τον Άρη. Η είσοδός του πάντως συνδυάστηκε και με την ανατροπή του σκορ υπέρ του Αρη, από το 0-1, στο 3-1. Με τον ίδιο μάλιστα να σκοράρει ένα από τα τρία γκολ του Αρη.

Στα επόμενα παιχνίδια ήταν βασικός, μετράει ένα γκολ (στο παιχνίδι με τη Λαμία) και μία ασίστ, στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.