Λαμία-Παναιτωλικός: 0-0 Βαθμός α λα Τεννέ! (vid)

Ο Μπάμπης Τεννές επέστρεψε στη Λαμία, την τακτοποίησε αμυντικά και είχε κάποιες ευκαιρίες να πάρει το ματς απέναντι σε έναν Παναιτωλικό που δεν απείλησε καθολου στο ματς. Αποβλήθηκε ο Χατζηστραβός.

Λαμία και Παναιτωλικός προσέφεραν ένα ματς που ξεχάστηκε αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του Σκουλά. Το 0-0 αποτυπώνει πλήρως την εικόνα του αγώνα και αναδεικνύει ως απόλυτους πρωταγωνιστές τους στόπερ Βύντρα και Αντέτζο από τη μία, Καρασαλίδη και Κωνσταντόπουλο από την άλλη. Φυσικά πρόσωπο της αναμέτρησης και ο Μπάμπης Τεννές που παρουσίασε μια κυνική ομάδα που πήρε αυτό που ήθελε.

Η αλήθεια έιναι όμως ότι μόνο η Λαμία είχε φάσεις για να πάρει το ματς. Τέσσερις τον αριθμό σε όλο το ματς με πιο δραστήριο παίκτη τον Ρόμανιτς που νικήθηκε σε τετ α τετ και σε μακρινό σουτ από τον εξαιρετικό Κνετ. Οι άλλες δύο φάσεις ήταν από τον Ντέλετιτς με ανάποδο ψαλίδι στο πρώτο μέρος και σουτ που εξουδετέρωσε ο Κνετ στο δεύτερο. Προς το τέλος του αγώνα αποβλήθηκε ο Χατζηστραβός για μαρκάρισμα στον Κωνσταντόπουλο.

Tip: Οι δύο ομάδες έμειναν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Δείτε εδώ τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης

Έτσι έπαιξαν 

Ο Μπάμπης Τεννές σε ένα ακόμα ντεμπούτο του στη Λαμία είχε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τον προκάτοχό του και επιλέγοντας το 4-3-3 είχε βασικούς τους Επασί, Ασίγκμπα, Βύντρα, Αντέτζο, Σκόνδρα, Μπαχανάκ, Μπεχαράνο, Βασιλακάκη, Ρόμανιτς, Ντέλετιτς και Καραμάνο.

Από την άλλη ο Μάκης Χάβος που δεν είχε στη διάθεσή του τον Ματσόλα επέλεξε να ξεκινήσει στο ματς με τους Κνετ, Λιάβα, Καρασαλίδη, Κωνσταντόπουλο, Τζανακάκη, Περέιρα, Ντάλσιο, Ντίας, Μάζουρεκ, Αριγίμπι, Γιάκολις.

Το πρώτο ημίχρονο: Βασική απειλή ο Ρόμανιτς 

Η Λαμία εντόπισε νωρίς ένα πρόβλημα στη δεξιά πλευρά του Παναιτωλικού και τον Γιάκολις και έγινε από νωρίς επικίνδυνη με τον Ρόμανιτς από αυτή την πλευρά. Στο 12′ μάλιστα ο Ρόμανιτς κινούμενος στην πλάτη του Κροάτη ήρθε σε θέση τετ α τερ με τον Κνετ ο οποίος του είπε “όχι”.

Ακολούθησε η αναγκαστική αλλαγή του Τζανακάκη με τον Ντουάρτε να μπαίνει στη θέση του. Ώσπου να βρει τα πατήματά της η άμυνα του Παναιτωλικού, η Λαμία απείλησε ξανά με Μπεχαράνο να πιάνει αέρα και τον Βασιλακάκη στη συνέχεια της φάσης να έχει κεφαλιά στον Κνετ.

Ο Παναιτωλικός προσπαθούσε να παίξει με τη μπάλα κάτω και απείλησε για πρώτη φορά στο 25΄με απευθείας φάουλ του Αριγίμπι άουτ και ένα λεπτό μετά με σουτ του Μάζουρεκ στην αγκαλιά του Επασί. Η πιο όμορφη στιγμή του πρώτου μέρους ήρθε με ανάποδο ψαλίδι του Ντέλετις να περνά άουτ στο 38′ και δύο λεπτά αργότερα ο Τεννές έχασε με αναγκαστική αλλαγή τον τραυματία Καραμάνο (μπήκε ο Αραμπούλι) ενώ έβγαλε και τον Βασιλακάκη (!) για να βάλει στη θέση του τον Μπουλούλη. Άλλο ουδέν μετά τα 48 λεπτά του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο: Δύο ακόμα φάσεις η Λαμία και τέλος

Οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν με ακόμα μεγαλύτερη συγκέντρωση στην άμυνα, με αποτέλεσμα η πρώτη τελική του Βέργου (που μπήκε στο ματς) να έρθει στο 68′ χωρίς να συνιστά ευκαιρία. Τρία λεπτά μετά ο Ντέλετιτς είχε την πρώτη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος βρέθηκε στην περιοχή όπου του στρώθηκε η μπάλα από αντίπαλο, σούταρε δυνατά από διαγώνια θέση απέκρουσε ο Κνετ.

Ο Χάβος προσπάθησε να φρεσκάρει την επίθεσή του με Βέργο, Μεντόσα και Τσιγγάρα, ενώ ο Χάβος πέρασε στο ματς τον Μπιανκόνι αντί του Αραμπούλι (αλλαγή στην αλλαγή). Προς το τέλος του αγώνα έβαλε και τους Χατζηστραβό και Βασιλόγιαννη θέλονυας κι αυτός να δώσει νέο επιθετικό τόνο στην ομάδα του. 

Για να δούμε ευκαιρία φτάσαμε στο 87′, όταν ο πιο δρταστήριος παίκτης του γηπέδου, ο Ρόμανιτς πήρε πρωτοβουλία και από αριστερά συνέκκλινε έξω απο την περιοχή, σούταρε δυνατά, αλλά ο Κνετ έπεσε και μπλόκαρε. Οδεύοντας προς το τέλος της αναμέτρησης και μετά από χρήση VAR ο Σκουλάς απέβαλε τον Χατζηστραβό για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Κωνσταντόπουλο.

Ο Παναιτωλικός δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα στα λίγα λεπτά που απέμεναν και το ματς που θα ξεχαστεί γρήγορα έληξε χωρίς γκολ.

Λαμία-Παναιτωλικός
Διαιτητής:
Μανώλης Σκουλάς
Κίτρινες: Ρόμανιτς, Ασίγκμπα, Σκόνδρας, Μπουλούλης, Μπιανκόνι/ Λιάβας, Περέιρα, Βέργος
Κόκκινη: Χατζηστραβός

Οι συνθέσεις: 

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Επασί, Ασίγκμπα, Βύντρα, Αντέτζο, Σκόνδρας (81′ Χατζηστραβός), Μπαχανάκ, Μπεχαράνο, Βασιλακάκης (40′ Μπουλούλης), Ρόμανιτς, Ντέλετιτς (81′ Βασιλόγιαννης), Καραμάνος (40′ Αραμπούλι, 75′ Μπιανκόνι)

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κνετ, Λιάβα, Καρασαλίδης, Κωνσταντόπουλος, Τζανακάκης (14′ Ντουάρτε), Περέιρα (58′ Βέργος), Ντάλσιο, Ντίας, Μάζουρεκ, Αριγίμπι (70’Μεντόσα), Γιάκολις (70′ Τσιγγάρας)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.