Ολυμπιακός: 882 μέρες μετά!

Πόσο άλλαξε ο Ολυμπιακός μετά την τελευταία του ήττα στα Γιάννινα;

Οι “ερυθρόλευκοι” αντιμετωπίζουν σε λίγες ώρες τον ΠΑΣ Γιάννινα (20.30, NS1HD) για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς παραμένει αήττητος στη σεζόν μετά από δύο αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα και άλλες δύο για τα προκριματικά του Champions League. Αν προσθέσουμε και τον τελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ, οι Πειραιώτες μετρούν πέντε παιχνίδια στα οποία έχουν κερδίσει τα τέσσερα, χωρίς μάλιστα να έχουν δεχτεί γκολ. Προφανώς ο Ολυμπιακός του Μαρτίνς είναι το απόλυτο φαβορί για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όχι στα λόγια, αλλά και στην ουσία. 882 μέρες πριν, στις 6 Μαΐου 2018, ο Ολυμπιακός επισκέφτηκε τα Ιωάννινα για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και γνώρισε ταπεινωτική ήττα 3-0 με τον Χρήστο Κόντη στο τιμόνι. Από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν εκείνη τη μέρα για τον Ολυμπιακό συνεχίζουν στο ρόστερ οι Φορτούνης, Σισέ, Βρουσάι και Ανδρούτσος. Ήταν το αποτέλεσμα που αποτέλεσε τη σταγόνα για να ξεχειλίσει το ποτήρι της υπομονής του Βαγγέλη Μαρινάκη, πριν προχωρήσει σε ολική “ανακαίνιση” του Ολυμπιακού

Η πρόσληψη του Πέδρο Μαρτίνς είχε ήδη πραγματοποιηθεί και ο Πορτογάλος τεχνικός φρόντιζε να παρακολουθεί από απόσταση το τελευταίο σκέλος της σεζόν για να αξιολογήσει επακριβώς το υπάρχον ρόστερ. Δεν είναι τυχαίο πως οι παίκτες που διασώθηκαν από εκείνο το “ναυάγιο” βρίσκονται ακόμα στο δυναμικό του Ολυμπιακού και οι περισσότεροι είναι στις επιλογές που θα συνεχίσουν στη σεζόν.

Οι Πειραιώτες άλλαξαν πολύ μέσα σε δύο σεζόν και πλέον ως “νταμπλούχοι”, δείχνουν ικανοί να λάβουν μέρος σε Champions League και Super League χωρίς να διαταραχθούν οι ισορροπίες των στόχων. Είναι μια ομάδα που προχώρησε σε ένα επικερδές φρεσκάρισμα του ρόστερ, αποχαιρετώντας σημαντικούς ποδοσφαιριστές, για να τους αντικαταστήσει επάξια. Ο Μαρτίνς δήλωσε την Παρασκευή στο novasports.gr πως κάθε θέση θα έχει δύο ισάξιους ποδοσφαιριστές. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τις συνεχόμενες μεταγραφικές κινήσεις κάνει πράξη τα “θέλω” του προπονητή. 

Κάπως έτσι προσγειώθηκε φέτος ο Ολυμπιακός στα Ιωάννινα. Αλήθεια πόσα έχουν αλλάξει 882 μέρες μετά;

Θυμηθείτε πως είχε παραταχθεί σ’ εκείνο το παιχνίδι. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χρήστος Κόντης): Χουτεσιώτης, Ίγκορ, Ένχελς, Σισέ, Χατζισαφί, Ταχτσίδης, Ανδρούτσος, Φορτούνης, Βρουσάι (88′ Κωστανάσιος), Τζούρτζεβιτς (67′ Βέργος), Ανσαριφάρντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.