Σίμος: “Σεβασμός στους ποδοσφαιριστές μου!” (vid)

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, αποθέωσε τους παίκτες του μετά τη σημερινή (27/9) αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, παρά την ψυχρολουσία στο τέλος

Βαθιά υπόκλιση στους παίκτες του έκανε ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, αμέσως μετά το τέλος της σημερινής (27/9) αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο Ηράκλειο, παρά το γεγονός ότι οι Κρητικοί δέχτηκαν την ισοφάριση (2-2) στο φινάλε. Ο τεχνικός των “ασπρόμαυρων” προτίμησε να σταθεί στη “μεγάλη εικόνα”, όπως χαρακτηριστικά είπε, και όχι στην ψυχρολουσία της μίας κακής στιγμής, που στέρησε τη νίκη από τους γηπεδούχους.

Σχολιάζοντας όσα έγιναν στο παιχνίδι αμέσως μετά από αυτό, είπε στη NOVA ο Γιώργος Σίμος: “Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν τέτοια πράγματα, όπως ο τρόπος που δεχτήκαμε την ισοφάριση εμείς σήμερα. Είχαμε καλή απόδοση. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε εκπληκτική απόδοση, θα έλεγα! Παρά το γεγονός, όμως, πήγαμε στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο γυρίσαμε το ματς. Οι παίκτες έδειξαν τα ψυχικά τους αποθέματα και τις ικανότητές τους. Στο τέλος, σε μια φάση αδράνειας δεχτήκαμε την ισοφάριση…”

Ρωτήθηκε αν τον προβληματίζει κάτι στο τέλος του αγώνα κι απάντησε: “Η ομάδα μου ήταν ανταγωνιστική σε όλο το ματς, παίζοντας σε υψηλό τέμπο. Έγινε μεγάλη προσπάθεια από όλα τα παιδιά. Δυστυχώς, δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Κάναμε, όμως, μεγάλη προσπάθεια να γυρίσουμε το ματς και λογικό είναι στα τελευταία λεπτά να υπάρχει φόβος μην χάσεις αυτό που κατάφερες να πετύχεις. Αισθάνομαι περηφάνια βλέποντας τη μεγάλη εικόνα! Δεν στέκομαι στη μία φάση, αυτή της ισοφάρισης. Δείξαμε με την εμφάνισή μας τι καλό μέλλον έχουμε. Επιπλέον, σιγά σιγά το γκρουπ γεμίζει με όλους τους παίκτες. Θα προσπαθήσουμε στο επόμενο παιχνίδι να πάρουμε ό,τι μπορούμε. Αυτό που αισθάνομαι είναι σεβασμός για τους ποδοσφαιριστές μου! Με έκαναν αισιόδοξο για τη συνέχεια!”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.