Ολυμπιακός: Το αμυντικό δόγμα Μαρτίνς!

Γιατί ο Πέδρο Μαρτίνς αποθέωσε την αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού μετά το παιχνίδι με την Ομόνοια;

Ο Ολυμπιακός έκανε το τρία στα τρία στα πρώτα ματς μετά το καλοκαίρι, αν συμπεριλάβουμε τον τελικό κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ (1-0) σε εκείνα της φετινής σεζόν με Αστέρα Τρίπολης (3-0) και Ομόνοια (2-0). Οι Πειραιώτες σ’ αυτά τα τρία ματς έχουν πετύχει έξι γκολ. Ωστόσο από τα έξι αυτά τέρματα, το μοναδικό που πέτυχε καθαρόαιμος επιθετικός είναι το χθεσινό του Γιουσέφ Ελ Αραμπί στην εκπνοή του ματς με την Ομόνοια! Τα υπόλοιπα πέντε τα πέτυχαν μέσοι των Νταμπλούχων Ελλάδας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Τι είπε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη τύπου για Ελ Αραμπί και άμυνα

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη χθεσινή συνέντευξη τύπου στάθηκε στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του. Σ’ αυτά τα ματς οι Πειραιώτες δεν έχουν δεχτεί κανένα γκολ, την ώρα που η άμυνα του Ολυμπιακού αλλάζει συνεχώς πρόσωπα. Συγκεκριμένα στις πέντε θέσεις της άμυνας έχουν αγωνιστεί εννέα παίκτες σε αυτά τα τρία ματς. Παρ’ όλα αυτά η αποτελεσματικότητα του αμυντικού παιχνιδιού δεν έχει αλλοιωθεί και ο Ολυμπιακός δεν έχει δεχτεί γκολ. Τζολάκης, Σα, Τοροσίδης, Μπρούνο, Ραφίνια, Χολέμπας, Μπα, Σισέ και Σεμέδο έχουν επανδρώσει μέχρι στιγμής τις θέσεις της άμυνας. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Οι καλύτερες στιγμές της νίκης επί της Ομόνοιας

Την ίδια ώρα ο Ελ Αραμπί πέτυχε χθες το πρώτο του γκολ στη σεζόν, ο Χασάν παραμένει “άσφαιρος”, ενώ ο Κάιπερς δεν έχει ακόμα κερδίσει λεπτά συμμετοχής με το υπόλοιπο σχήμα. Ο Ολυμπιακός και την περσινή σεζόν βρήκε πολλά γκολ από τους μέσους του, ωστόσο ο Μαρτίνς γνωρίζει την ξεχωριστή σημασία του να βρίσκει δίκτυα ο εκάστοτε φορ. Γι΄αυτό ήρθαν τα εύσημα στην άμυνα, που αποτελούν παράλληλα καμπανάκι για περισσότερη δουλειά από τους επιθετικούς. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.