ΠΑΟΚ: Τακτική με – μόνο – μια απουσία

Το βάρος στην τακτική έριξε ο Αμπέλ Φερέιρα στην προτελευταία προπόνηση του "Δικεφάλου" επί ελληνικού εδάφους πριν από την πρώτη αναμέτρηση με την Κράσνονταρ

Σε ρυθμούς πλήρης έντασης και μ’ έμφαση στην τακτική διεξήχθη η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, με μοναδικό όνομα στο ιατρικό δελτίο αυτό του Ροντρίγκο Σοάρες. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με ιδιωτικό αεροπλάνο στη Θεσσαλονίκη ο Τσόλακ (pic)

Όπως αναφέρει σχετικά η ΠΑΕ: “Η αντίστροφη μέτρηση για τη μάχη κόντρα στη Κράσνονταρ στη Ρωσία μπαίνει στην τελική της ευθεία. Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για τον πρώτο αγώνα των Play Offs του UEFA Champions League.

Η δουλειά την Κυριακή (20.09) ήταν αφιερωμένη κυρίως στον τομέα της τακτικής. Μετά την προθέρμανση και κάποιες ασκήσεις συναρμογής, ακολούθησε παιχνίδι κυκλοφορίας και στο φινάλε διεξήχθη δίτερμα με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες.

Ο Ροντρίγκο Σοάρες είναι ο μοναδικός παίκτης που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Ο Βραζιλιάνος μπακ συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα σε γήπεδο, γυμναστήριο και πισίνα.

Τη Δευτέρα (21.09) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 09:30 στο γήπεδο της Τούμπας, με την προπόνηση να είναι ανοιχτή τα πρώτα 15 λεπτά για τους εκπροσώπους του Τύπου, και στις 14:00 θα αναχωρήσει για το Κράσνονταρ“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.