ΠΑΟΚ: Χωρίς Μάτος η αποστολή για ΑΕΛ

Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν έχει τον Μάτος στην αποστολή για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος και το παιχνίδι με την ΑΕΛ-Κανονικά παρών ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς

Χωρίς τον Λέο Μάτος είναι η αποστολή που ανακοίνωσε ο Αμπέλ Φερέιρα για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ, στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος

Ο Μάτος δεν είναι στην αποστολή παρά το ότι, από τα δεξιά λείπει ο Ροντρίγκο Σοάρες που κάνει αποθεραπεία μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με την Μπεσίκτας και ο Δημήτρης Λημνιός του οποίου η μετεγγραφή στην Κολωνία είναι σε εξέλιξη.  

Ο Ζαμπά είναι και αυτός επιλογή για τα δεξιά, να παίξει τον ρόλο του δεξιού πλάγιου φουλ μπακ, σε περίπτωση που ο Φερέιρα προτιμήσει και πάλι σχηματισμό με τριάδα στην άμυνα.  

Επίσης, όλα τα τεστ για κορωνοϊό ήταν αρνητικά

Η επίσημη ενημέρωση του ΠΑΟΚ αναφέρει τα εξής

“Ώρα για επιστροφή στη δράση στο πρωτάθλημα της Super League Interwetten 2020-21. O ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και είναι έτοιμος να υποδεχθεί την ΑΕΛ στην πρεμιέρα της λίγκας στο γήπεδο της Τούμπας (11.09, 20:30).

Από τη στιγμή που όλα τα τεστ για τον Covid 19 ήταν αρνητικά, όλοι οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου, εκτός από τον Δημήτρη Λημνιό που παραμένει σε καραντίνα, βρέθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας για να προπονηθούν για τελευταία φορά πριν τη μάχη με την ομάδα της Θεσσαλίας.

Μάλιστα οι διεθνείς έκαναν εκ νέου τεστ σήμερα το πρωί, τα οποία κι αυτά ήταν αρνητικά.

Το πρόγραμμα ήταν χαμηλής έντασης, περιελάμβανε κάποιες ασκήσεις συναρμογής, λίγη δουλειά στην τακτική και ελεύθερο παιχνίδι στο φινάλε.

Οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Ροντρίγκο Σοάρες συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα.

Μετά το τέλος της προπόνηση ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η οποία αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδη, Γιαννούλη, Εσίτι, Νινούα, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Πέλκα, Α.Ζίβκοβιτς, Ζαμπά, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Τζόλη, Κούτσια”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.