AEK : Στην Ελλάδα ο Ραντόγια, “ψάχνεται” για τον Άντολιτς!

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο 19χρονος Βόσνιος πλάγιος αμυντικός Βεντάντ Ραντόγια ενώ στην ΑΕΚ εξετάζουν και την περίπτωση του Κροάτη, μέσου, Άντολιτς της Λέγκια μετά τον τραυματισμό του Σιμάνσκι

Η ΑΕΚ συνεχίζει να ψάχνεται σε 2-3 θέσεις – εξτρέμ και κεντρικός αμυντικός – στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο όμως λόγω και των απρόοπτων που προκύπτουν μπορεί η προτεραιότητες να διαφοροποιηθούν!

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, ο Βεντάντ Ραντόγια από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ο 19χρονιος Βόσνιος πλάγιος αμυντικός, ολοκληρώνει αυτή την ώρα τις ιατρικές εξετάσεις και μπαίνει στην τελική ευθεία η απόκτηση του από την Ένωση αποτελώντας μια λύση προοπτικής για το παρόν αλλά και το μέλλον!

Ο Ίλια Ίβιτς έχει ψηλά στην ατζέντα του και τον 30χρονο Κροάτη Ντόμαγκοϊ Άντολιτς ο οποίος είναι βασικό στέλεχος στην Λέγκια Βαρτσοβίας – 2 ματς φέτος, 31 (3 γκολ) πέρυσι – και λήγει το συμβόλαιό του τον ερχόμενο Δεκέμβρη.
Ο τραυματισμός του Σιμάνσκι αναγκάζει τους υπεύθυνους της Ένωσης να ψάξουν για παίκτες στη συγκεκριμένη θέση κι ο Άντολιτς φαντάζει μια καλή λύση.

Στην παρούσα φάση η αναζήτηση μένει «παγωνένη» όμως επειδή για τον συγκεκριμένο παίκτη υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον από την Τουρκία δεν αποκλείεται η ΑΕΚ να «αναθερμάνει» τις συζητήσεις.

Πιο λογικό είναι να περιμένει το Δεκέμβριο όπου ο παίκτης μένει ελεύθερος, όμως δεν αποκλείεται ανάλογα με την έκβαση των προκριματικών στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις (Γιουρόπα Λιγκ), τόσο για την ΑΕΚ όσο και για την Λέγκια, να γίνει τώρα μια κίνηση με ένα ποσό «αποζημίωσης» στην Πολωνική ομάδα ανάλογα με τις δικές της ανάγκες και προοπτικές! 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.