Παναθηναϊκός: Γι΄αυτό “κόπηκε” ο Κολοβέτσιος

Το novasports.gr καταγράφει το σκεπτικό της απόφασης των Ρόκα και Πογιάτος για την απομάκρυνση του - MVP στα πλέι οφ - Δημήτρη Κολοβέτσιου.

Έκπληξη προκάλεσε η απόφαση των Τσάβι Ρόκα και Ντάνι Πογιάτος αναφορικά με το ποδοσφαιρικό μέλλον του Δημήτρη Κολοβέτσιου στον Παναθηναϊκό και ο ξαφνικός “παροπλισμός” του έμπειρου αμυντικού. Ιδιαίτερα μετά την εξαιρετική του παρουσία στα πλέι οφ, ουδείς περίμενε την τοποθέτηση του Κολοβέτσιου στο γκρουπ των “κομμένων”, ωστόσο οι λόγοι που οδήγησαν αρχικά τον Ρόκα και στη συνέχεια τον Πογιάτος σε αυτή την απόφαση είναι συγκεκριμένοι. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι δύο Καταλανοί θέλουν να δώσουν “χώρο” στο νεαρότερο Μαυρομμάτη, αλλά και στον ταλαντούχο Καραγιάννη, για τον οποίο θεωρούν πως έχει πολλά περιθώρια εξέλιξης. Με βάση αυτό το σκεπτικό, θα ήταν “πολυτέλεια” για τον Παναθηναϊκό να διαθέτει έναν αμυντικό της ποιότητας και του κασέ του Κολοβέτσιου στα… πιτς. 

Παράλληλα είναι και οικονομικοί οι λόγοι της συγκεκριμένης απόφασης, καθώς ο Ρόκα προσπαθεί να… συμμαζέψει όσο μπορεί το μπάτζετ για να κλείσει τις υπόλοιπες “τρύπες” του ρόστερ και οι ετήσιες αποδοχές του Κολοβέτσιου… προορίζονται για έναν εκ των μπακ που θα αποκτηθούν μέσα στο επόμενο διάστημα. 

Ο Ρόκα είχε αφουγκραστεί τη σιωπηλή δυσαρέσκεια του Κολοβέτσιου για τον αγωνιστικό του παροπλισμό πριν από λίγους μήνες (αναζητούσε ομάδα στο εξωτερικό το Γενάρη) και θεωρεί ότι χρειάζεται μια μικρή ανανέωση στην αμυντική γραμμή του Παναθηναϊκού, αν και δεν έχει κανένα παράπονο από τον Λαρισαίο στόπερ αναφορικά με την παρουσία του στο Τριφύλλι. Και αυτό είναι κάτι που ξεκαθάρισε και στον ίδιο τον παίκτη, έστω και… αργά. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.