ΑΣ Άρης: Σημαντική υπενθύμιση για τα διαρκείας της ΠΑΕ!

Με ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης υπενθυμίζει την ανάγκη κατοχής της Κάρτας Φιλάθλου του Άρη για όποιον ενδιαφέρεται να προμηθευτεί εισιτήριο-α διαρκείας αλλά και μεμονωμένων αγώνων στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ

Χτες η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για την προσεχή σεζόν από την Τετάρτη και σήμερα ο Ερασιτέχνης έσπευσε να υπενθυμίσει μια εκ των βασικών προϋποθέσεων για κάθε ενδιαφερόμενο, τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο μπάσκετ.

Αναλυτικά όπως επισημαίνουν οι “κιτρινόμαυροι” στη σχετική τους αναφορά: “Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 27/07 τίθεται προς πώληση η Κάρτα Φιλάθλου του ΑΡΗ για τη σεζόν 2020-21.

Πέρυσι, η κατοχή της Κάρτας Φιλάθλου ήταν απαραίτητη για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας, είτε εισιτηρίου αγώνα, της ποδοσφαιρικής ομάδας του συλλόγου μας. Φέτος, με την ίδια τιμή, των 10 ευρώ, η κάρτα διατίθεται για τους αγώνες και της ΠΑΕ και της ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Ήτοι, με την αγορά μιας κάρτας, οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν στη συνέχεια να αγοράσουν είτε διαρκείας, είτε απλό εισιτήριο, και για τα δύο μεγάλα τμήματα του συλλόγου. Σημειώνεται ότι η αγορά της γίνεται μία φορά και ισχύει για όλη τη αγωνιστική σεζόν, και στα δύο αθλήματα. Η κατοχή της παραμένει απαραίτητη για να αγοραστεί εισιτήριο για τους ποδοσφαιρικούς και τους καλαθοσφαιρικούς αγώνες του συλλόγου.

Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω κάρτα δεν έχει καμία σχέση με αυτή που είχε καθιερωθεί προ ετών από την Πολιτεία, και αφορά αποκλειστικά στην ενίσχυση του Α.Σ. ΑΡΗΣ. Η αγορά της δίνει σημαντική «ανάσα» στο ταμείο του Ερασιτέχνη, στην προσπάθειά του να ανταπεξέλθει στις πολλές υποχρεώσεις, που αφορούν στη νυν χρήση, αλλά και στην επούλωση «πληγών» του παρελθόντος.

Τα ωράριο διάθεσης της Κάρτας Φιλάθλου

Τη Δευτέρα 27/07 και την Τρίτη 28/07, η διάθεση της Κάρτας Φιλάθλου θα γίνει από τα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ στην Αλκμήνης 69, από τις 09:30 έως τις 15:30.

Από την Τετάρτη 29/07, οπότε και ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, το πρόγραμμα θα έχει ως εξής:

Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00 – 18:00

Σάββατο: 10:00 – 14:00

από τα γραφεία του Α.Σ. στην οδό Παπαναστασίου.

* Για την ηλεκτρονική διάθεση της Κάρτας Φιλάθλου, θα υπάρξει ανακοίνωση προσεχώς.

* Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ, καθημερινά από τις 09:30 έως της 15:30 (τηλ. 2310 305402)“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.