Σίμος: «Πρόκληση η νέα χρονιά για μας» (vid)

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, αφού απέδωσε τα εύσημα στους παίκτες του για τη σεζόν που τελείωσε, άνοιξε αμέσως τη συζήτηση για την επόμενη

Ο Γιώργος Σίμος δεν στάθηκε πολύ στο αποτέλεσμα του αγώνα του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό σήμερα (19/7) στο ΟΑΚΑ, που ήταν στο πλαίσιο της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 1. Έδειξε αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA, ότι περισσότερο είχε στο μυαλό του την επόμενη σεζόν, παρά αυτή που έφυγε.

Στο σύντομο σχόλιο που έκανε για την αναμέτρηση είπε ο προπονητής του ΟΦΗ: “Χαίρομαι που παίξαμε αντίπαλοι απέναντι σε μια ομάδα, πολλούς παίκτες της οποίας τους προπονούσα παλαιότερα στις ακαδημίες και παρουσιάζουν την εξέλιξη αυτή. Κι εμείς ως ομάδα, όμως, χρησιμοποιούμε πολλά νέα παιδιά. Το παιχνίδι θύμιζε λίγο φιλικό προετοιμασίας. Ήταν ανοικτό, με πολλές φάσεις. Εμείς είχαμε πολλές τελικές. Ευχαριστώ τα παιδιά για την προσπάθειά τους όλη τη διάρκεια της σεζόν. Έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό!”

Για τη σεζόν συνολικά σχολίασε, κάνοντας ένα μίνι απολογισμό: “Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Δεν θα μάθουμε ποτέ πώς θα τελείωνε, αν υπήρχε κανονικά συνέχεια τον Μάρτιο. Ευτυχώς τελειώσαμε χωρίς τραυματισμούς, υγιείς, και σε τρεις εβδομάδες, στις 10 Αυγούστου συγκεκριμένα, ξεκινάμε προετοιμασία για τη νέα περίοδο“.

Ερωτώμενος επ’ αυτού απάντησε: “Η νέα χρονιά είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς! Παίζουμε μετά από πολλά χρόνια στα προκριματικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Ευχαριστώ τους παίκτες και όλους στον ΟΦΗ για όσα κάναμε στη διάρκεια της σεζόν που έφυγε. Όλοι δώσαμε το καλύτερο που μπορούσαμε“. 

Το βίντεο:

Σίμος: «Πρόκληση η νέα χρονιά για μας»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.