ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ: Οι αρχηγοί των Κ19 βασικοί στην Τούμπα (pics)

Η σεζόν καταλήγει με τους νεαρούς παίκτες που προωθήθηκαν στις πρώτες ομάδες να είναι βασικές επιλογές για Αμπέλ Φερέιρα και Μίχαελ Ενινγκ στο ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ που έρχεται στην Τούμπα

Σε ένα ακόμη παιχνίδι οι νεαροί, οι παίκτες που έχουν προωθηθεί για τα καλά από τις ομάδες Κ19 του ΠΑΟΚ και του Αρη, θα είναι σε πρώτο επίπεδο επιλογών για Αμπέλ Φερέιρα και Μίχαελ Ενινγκ, αντίστοιχα.

Τα παιχνίδια σε αυτή τη σειρά των play off δίνουν την ευκαιρία στους νεαρούς που έχουν στις τάξεις τους ο ΠΑΟΚ και ο Αρης να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να αναδειχθούν και σε πρωταγωνιστές

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ, είναι ο Χρήστος Τζόλης και ο Γιάννης Μιχαηλίδης. Είναι και ο Χάρης Τσιγγάρας που έχει πάρει λιγότερο χρόνο συμμετοχής.

Από την πλευρά του Άρη είναι ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης και ο Πέτρος Μπακούτσης.

Η σεζόν θα κλείσει με τους νεαρούς να ετοιμάζονται για το παιχνίδι ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ στην Τούμπα.

Στην αρχή της σεζόν ήταν απέναντι για τα παιχνίδια της Κ19, με τον Γιάννη Μιχαηλίδη και τον Πέτρο Μπαγκαλιάνη (όπως φαίνεται στη βασική φωτογραφία) να είναι οι αρχηγοί στο παιχνίδι που είχε γίνει στις 21 Σεπτεμβρίου.

Στην ομαδική φωτογραφία του ΠΑΟΚ, ο Μιχαηλίδης είναι πάνω δεξιά με το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Ο Τζόλης δεύτερος από τα αριστερά, στην κάτω σειρά. Και ο Τσιγγάρας είναι δεύτερος από τα δεξιά στην κάτω σειρά. 

Στην ομαδική φωτογραφία του Άρη, πάνω δεξιά, αρχηγός, είναι ο Μπαγκαλιάνης, πρώτος από δεξιά στην κάτω σειρά είναι ο Μπακούτσης.

Επίσης, στην κάτω σειρά, δίπλα στον Μπακούτση είναι ο Τσαγκαλίδης που είναι στις αποστολές του Άρη στα τελευταία παιχνίδια αλλά ακόμη δεν έχει παίξει καθώς δεν είναι ακόμη στον επιθυμητό βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στα τέλη Οκτωβρίου.

Επίσης στην κάτω σειρά είναι και ο Σενγκέργκης, δεύτερος από τα αριστερά, ο αριστερός μπακ που ήθελε ο Ενινγκ να χρησιμοποιήσει από τον Ιανουάριο ακόμη αλλά λόγω του ban δεν μπόρεσε. 

Εκείνο το παιχνίδι στις 21 Σεπτεμβρίου είχε λήξει 0-0 και εκτός των φάσεων είχε και όλη την αγωνιστική ένταση που έχουν τα παιχνίδια των δύο ομάδων. 

Και τώρα οι νεαροί ετοιμάζονται για να κλείσουν τη σεζόν με μία ακόμη αναμέτρηση και συμμετοχές με την πρώτη ομάδα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.